Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naomi nije kriv

Naomi Campbell: Ne želim biti talac svoje prošlosti

Naomi Campbell
05.03.2010.
u 08:35

- Ova cijela stvar izvađena je iz konteksta, jednostavno, nije se dogodio nikakav napad, ispričavam se gospođici Naomi Campbell - rekao je taksist Miodrag Mejdina koji je vozio "crnu panteru" kobnoga dana.

Taksist koji je optužio Naomi Campbell da ga je napala i izudarala tijekom vožnje proteklog vikenda povukao je preko svoga odvjetnika sve iskaze vezane uz taj slučaj, optuživši, naravno, koga drugoga nego novinare da su prenapuhali cijeli slučaj.

- Ova cijela stvar je izvađena iz konteksta, jednostavno, nije se dogodio nikakav napad, ispričavam se gospođici Naomi Campbell - rekao je taksist Miodrag Mejdina koji je vozio "crnu panteru" kobnoga dana.

Na kraju cijele priče 27- godišnji Mejdina odlučio je ne podignuti tužbu protiv jedine od preostalih supermodela koji su devedesetih dominirali svjetskim pistama i naslovnicama modnih magazina. Odmah su se pojavile špekulacije kako je Naomi kupila šutnju taksista da ne priča o napadu i ne podiže tužbu da njezin ionako pozamašan dosje ne bi postao još deblji. Međutim, zasad svi šute.

- Ja sam naporno radila da bih ispravila svoje prethodne pogreške i ne želim biti talac svoje prošlosti - izjavila je seksepilna Naomi, za koju je, čini se, ovaj cijeli slučaj završena priča i neće se pretvoriti u sapunicu kao kad je maltretirala svoju sobaricu ili se svađala s policijom na londonskom aerodromu Heathrow. Međutim, nije završila iz "brave" nego je osuđena na društveno korisni rad - čišćenje i ribanje javnih zahoda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije