Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potvrđeno je

Nakon tri godine: Mišo se vraća pred zagrebačku publiku 26. 10.

Foto: PR
1/5
13.05.2019.
u 08:30

Zagrebački koncert nosi isti naziv kao i onaj splitski, “Samo nas nebo rastavit može”, i održat će se u Areni u subotu, 26.10.2019., a karte su od danas u prodaji.

– Jako sam sretan što ću opet nastupiti u Zagrebu, u gradu kojem živim već 52 godine, u gradu u kojem sam napunio Arenu dva puta. Ovaj koncert poklon je svim obožavateljima, mojoj dragoj publici koja me vjerno prati tijekom cijele moje karijere. Hvala vam od srca i vidimo se 26. listopada u Areni Zagreb – rekao je Mišo Kovač i time najavio spektakl koji se jednostavno ne propušta.

Zagrebački koncert nosi isti naziv kao i onaj splitski, “Samo nas nebo rastavit može”, i održat će se u Areni u subotu, 26.10.2019., a karte su od danas u prodaji.

Ni po cijenu života

Neokrunjeni kralj estrade zadnji koncert pred zagrebačkom publikom imao je prije tri godine, prošle godine u prosincu je održao i koncert za pamćenje pred 12.000 ljudi u Spaladium Areni. Danima nakon tog koncerta, zbog kojeg je Mišo bio ganut do suza emocijama koje mu je podarila splitska publika, Split, ali i cijela Dalmacija i okolica prepričavali su koncert. Poslije se saznalo da ga je odradio pod visokom temperaturom.

Otkrila je to njegova kći, Ivana Kovač, kada mu se pridružila na pozornici: – Moj ćaća danas ima fibru iznad 39, mi smo bili izvan sebe, govorili da prebaci koncert, rekao je; “Ni po cijenu života!” – ispričala je Ivana, dok je Miši splitska publika oduševljeno pljeskala. U ožujku je zbog toga tri tjedna proveo u bolnici s teškom infekcijom pluća, ali oporavio se i spreman je ponovno stati pred publiku i otpjevati svoje hitove uz koje su rasle generacije kao što su “Ako me ostaviš”, “Ti si pjesma moje duše”, “Ostala si uvijek ista”... Popularni Šibenčanin, koji je odrastao u istoj ulici kao i Arsen Dedić, u javnosti je smatran ikonom glazbene scene, a njegovi koncerti uvijek su puni emocija, Mišo nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Karizma koja osvaja

Tijekom karijere prodao je više od 20 milijuna ploča, svojevrsni je sociološki fenomen, obožava ga publika od 7 do 77, a dobitnik je i brojnih diskografskih i glazbenih nagrada. Voljeni “prvi brk estrade” bio je na vrhuncu popularnosti sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća, ali i danas ima odane fanove koji s nestrpljenjem čekaju svaki njegov sljedeći koncert.

Zbog karizme koja osvaja dovoljno je samo da se pojavi na pozornici i publika već zborno pjeva, smije se i plače uz njegove pjesme, a iz istog razloga Večernji list je u sklopu posebne edicije posvećene životnim pričama poznatih osoba izdao specijal o Miši Kovaču.

U specijalu Siniša Škarica otkriva Mišinu zatajenu rokersku karijeru, a Ivan Živković Žika obiteljske tajne, trenutak kada je htio odustati od pjevanja...

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
09:12 13.05.2019.

Malo morbidno al oke..

FA
fake
13:06 13.05.2019.

Ako poklanjaš koncert, čemu onda karte u prodaju.Otpjevaj besplatno pa govori o poklonu.

Avatar rajko gospodnetić
rajko gospodnetić
09:35 13.05.2019.

A Mate mu je brat?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije