Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne želi više pjevati

Nakon tragičnog gubitka sina njeno psihičko zdravlje postalo je sve gore, a slavna glazbenica sad je odlučila da odustaje od glazbe

Sinead O'Connor
Foto: Facebook
1/5
15.02.2022.
u 20:04

Sinead je inače majka četvero djece, a nakon prelaska na islam uzela je ime Shuhada Sadaquat

Irskoj pjevačici Sinead O'Connor (54) 2022. godina donijela je samu bol i patnju. Sredinom siječnja hitno je prebačena u bolnicu i to samo nekoliko dana nakon tragične smrti svog 17-godišnjeg sina Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor. Za strane medije je tada potvrdila da je prebačena u bolnicu jer je bila "izgubljena bez sina". Na Twitteru je pisala kako krivi sebe za smrt sina te da ne zaslužuje živjeti na ovom svijetu bez njega. Također, pisala je kako je uništena od samog dana rođenja te da to nije ničija krivica osim njena. Ni roditelja, ni djece, ni života. Sve te uznemiravajuće objave jako su zabrinule obožavatelje.

Sve to rezultiralo je odustajanjem od glazbe. 

"Samo da vam kažem, bilo kakvi prijedlozi da bih pjevala ove, sljedeće ili bilo koje druge godine su pogrešni. Ja nemam više o čemu pjevati", napisala je na svojim društvenim mrežama glazbenica.

Podsjetimo, na društvenim mrežama početkom siječnja je prije potvrdila kako je preminuo sin Shane. 

- Moj prekrasni sin, svjetlo mog života sada je s Bogom. Neka počiva u miru i neka nitko ne slijedi njegov primjer. Dušo moja. Jako te volim - napisala je tada. Pjevačica Sinead O' Connor zabrinula je obožavatelje objavom na društvenim mrežama vezanom za sina još u veljači prošle godine. Naime, napisala je kako je prošla dan iz pakla te pratitelje zamolila da se pomole za njenog sina. Sinead je inače majka četvero djece, a nakon prelaska na islam uzela je ime Shuhada Sadaquat. Tada je poručila da otkazuje sve koncerte do 2022. godine, no čini se kako je otkazivanje ipak bilo zauvijek. 

VIDEO>>Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije