Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrio svoje mišljenje

Nakon Tončija javio se i Grašin otac Zoran! Komentirao je vezu Petra (45) i Hane Huljić (31)

Foto: Petar Glebov, Zarko Basic/PIXSELL
1/6
08.10.2021.
u 08:29

Iako je isprva rekao da je iluzorno da priča o sinovoj novoj vezi, naposljetku je ipak dao komentar o novoj romansi koja intrigira domaću javnost

Novi par na domaćoj estradi ne prestaje intrigirati javnost. Petar Grašo (45) i Hana Huljić (31) tema su već danima, a iako se mnogi silom trude doznati detalje o njihovoj romansi, oni u medije dospijevaju tek na kapaljku. 

Glavni akteri priče ne žele davati izjave o svom odnosu, ali su zato njihovi očevi, doduše nevoljko, ipak javno rekli što misle o njihovoj vezi. Nakon što se javio Tonči Huljić i za Večernji list komentirao vezu svoje kćeri Hane s Petrom Grašomnovinarima se javio i Zoran Grašo, bivši košarkaš i poznati ugostitelj. Iako je isprva rekao da je iluzorno da priča o sinovoj novoj vezi, naposljetku je ipak dao komentar o novoj romansi koja intrigira domaću javnost.

– Samo ću reći da je to njihov život s kojim sam sretan i zadovoljan. Kad su oni sretni i zadovoljni, i ja sam. Želim im sve najbolje. Drago mi je da to sve skupa ide svojim tijekom – rekao je Zoran Grašo za 24 sata.

12.12.2014., Zagreb - Petar Graso odrzao je koncert u KD Vatroslav Lisinski. Photo: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Ranije se na vezu Hane i Graše koja traje nekoliko mjeseci osvrnuo i Tonči Huljić. – Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni. Nadam se da će Petar uskoro uzeti time out od ovakvog tempa nastupa kako bismo priveli kraju snimanje pjesme koja ga čeka. Iskreno, nadao sam se da ćemo nakon 18 godina privesti kraju i novi CD, ali sada bih i s realizacijom pjesme bio sretan. Inače, svi ljudi koji uđu u naše živote u njima i ostaju, a na to ne utječe agregatno stanje njihovih odnosa – kazao je Huljić za Večernji list. 

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, Hana se navodno već preselila u zagrebački stan Petra Graše, a u neposrednoj blizini živi i Petrova bivša djevojka Danijela Martinović. Hana je odlučila, navodno, živjeti na dvije adrese, zagrebačkoj i splitskoj.

VIDEO Petar Grašo nakon prekida veze s Danijelom ljubi Hanu Huljić

 

Komentara 27

Avatar kastanjer2
kastanjer2
11:37 08.10.2021.

A šta kaže Grašina baba?

MA
marta22
11:07 08.10.2021.

Da bi stanovništvo dobilo cjelovitu informaciju o ovom slučaju, trebalo bi svakako za mišljenje pitati susjede i rodbinu (braću, sestre, bratiće. sestrične......).

VK
vječni krojf
11:00 08.10.2021.

Javili se očevi, sada su na redu majke,pa onda bake ,i tako u nedogled do rastave.Zar VL nema šta drugo pisati nego o Graši i sponzoruši,a brak im i tako brzo propasti jer su se ljubovali godinama i varali svoje prijašnje partnere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije