Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzor mu je

Slavni komičar otkrio koje je ime dao sinu i dobro nasmijao obožavatelje

Jimmy Carr
Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
1/5
07.10.2021.
u 23:15

- Još uvijek imam isti smisao za humor. Mislim da ću pisati puno šala o njemu. Možda bude i oslobođen poreza - rekao je Carr koji se tako referirao na slučaj od prije devet godina, kada su ga istraživali zbog porezne prijevare

Jedan od najpoznatijih britanskih komičara Jimmy Carr (48) otkrio je kako je prije dvije godine postao otac sina kojem je dao ime Rockfeller. Kako je kazao u intervjuu za Radio Times, njegova partnerica Karoline Copping (46) i on ime su dali po biznismenu Johnu D. Rockefelleru, ali i Chrisu Rocku, koji je za njega najbolji komičar svih vremena. Kako je kazao u razgovoru, za njega biti otac je malo teško zbog vrste komedije kojom se bavi.

- Još uvijek imam isti smisao za humor. Mislim da ću pisati puno šala o njemu. Možda bude i oslobođen poreza - rekao je Carr koji se tako referirao na slučaj od prije devet godina, kada su ga istraživali zbog porezne prijevare. 

Zanimljivo je kako je Carr tek nedavno objavio kako je postao otac, i to tako da je na nastupima počeo spominjati svog sina. 

- Organiziramo zabavu za otkrivanje spola našeg djeteta, ali ćemo pričekati da ima 21 godinu samo da bismo bili sigurni. Kod nekih beba ne možeš reći je li to dječak ili ružna djevojčica - kazao je Carr nedavno na jednom od svojih nastupa u Londonu. 

- Morao sam svom dječaku reći da je posvojen. Mislim, nije, ali trebali ste vidjeti njegov izraz lica kada sam mu rekao da nova obitelj dolazi po njega sutra - rekao je u drugoj šali. 

Podsjetimo, slavni je komičar prije pet godina nastupio i u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu. 

VIDEO: Kultna serija Seinfeld stiže na Netflix: Kramer je u pilot-epizodi zapravo bio Kessler

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije