Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glazbenik opet zabrinuo

Nakon teškog pada na pozornici gdje je slomio četiri rebra, Post Malone ponovno hospitaliziran

Post Malone
Foto: DPA/PIXSELL
1/5
27.09.2022.
u 16:55

Zbog zdravstvenih problema i oštrih bolova na desnoj strani tijela, bio je prisiljen otkazati nastup koji je bio dogovoren u sklopu njegove turneje.

Američki reper, pjevač, tekstopisac i gitarist Austin Richard Post (27), poznat pod imenom Post Malone, s pratiteljima je podijelio da je ponovno završio u bolnici. Priznao je da je imao poteškoća s disanjem samo nekoliko sati prije nego što je trebao nastupiti na koncertu u Bostonu.

Zbog zdravstvenih problema i oštrih bolova na desnoj strani tijela, bio je prisiljen otkazati nastup koji je bio dogovoren u sklopu njegove turneje.

“Na turneji se obično budim oko 16 sati, a danas me probudilo pucketanje na desnoj strani tijela. Sinoć sam se osjećao tako dobro, ali danas sam se drugačije osjećao", napisao je u objavi na društvenim mrežama i dodao da je jako teško disao i da je osjećao probadajuću bol kad god bi se pomaknuo.

“Sad smo u bolnici, ali zbog ove boli ne mogu večeras nastupiti. Tako mi je žao”, napisao je i dodao kako će ulaznice vrijediti za novi datum koncerta.

“Osjećam se užasno, ali obećavam da ću ovo nadoknaditi. Volim te Bostone, vidimo se uskoro. Žao mi je", zaključio je. 

Fanovi su zabrinuti za zdravlje glazbenika još otkako je na koncertu 18. rujna u St. Louisu propao kroz rupu i slomio četiri rebra. U videu koji je sljedeći dan podijelio na Twitteru, reper je rekao da je otvor na pozornici namijenjen za spuštanje instrumenata. Rekao je da je bio na pregledu u bolnici i da je dobio lijekove protiv bolova. Iako se vratio na pozornicu odmah nakon pada, morao je skratiti koncert, a posljedice pada očito se još osjećaju. 

VIDEO>>Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

Ključne riječi

Komentara 1

MM
Marljivi mrav
17:41 27.09.2022.

Prokleti alkohol ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije