Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro jutro, hrvatska

Nakon što su je gledatelji jučer napali zbog izgleda, Doris se danas u emisiji pojavila u potpuno drukčijem izdanju

Foto: Facebook
1/11
22.12.2020.
u 09:59

Dok su neki kritizirali njezin izgled, drugi su je branili, a Doris se jutros pojavila u potpuno drukčijem izdanju.

Glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica jučer je bila meta negativnih komentara gledatelja kad se u HRT-ovoj emisiji ''Dobro jutro, Hrvatska'' pojavila s repićem. Dok su neki kritizirali njezin izgled, drugi su je branili, a Doris se jutros pojavila u potpuno drukčijem izdanju. 

Foto: HRT screenshot

Raspustila je kosu, na licu je imala decentnu šminku, a obukla je elegantno crveno odijelo i štikle

Foto: HRT screenshot

Podsjetimo, jučer su gledatelji HRT-ove emisije Dobro jutro, Hrvatska već od ranog jutra pohrlili komentirati izgled voditeljice Doris Pinčić Rogoznice. Naime, jednoj gledateljici zasmetalo je kako se Doris odijeva, a ovaj put drugima je zasmetala i njezina frizura. 

"Dragi Bože, da mi je znati tko pusti Doris da vodi emisiju ovakva! S ovim repićem?! Inače u trapericama! Ni Zlata nije ništa bolja što se odjevnih kombinacija tiče! Inače jako zgodne i lijepe, al' neke stvari po meni nedopustive! Zar Vam Mila Horvat nije podijelila lekciju dok je vodila?!?" napisala je. 

S njom se složila još jedna gledateljica.

"Ovakav izgled (konjski repić) ne priliči lijepoj i mladoj ženi na TV ekranima", stoji u komentaru. Treća je napisala: "Sve super, ali Doris bi mogli napraviti i frizuru." 

Neki gledatelji stali su u obranu Pinčić Rogoznice.

"Zašto ženu napadati? Korektno vodi emisiju... smiješak joj je na licu... ljubazna je, što je najvažnije, nije na 'izvol'te', što nekima smeta.Za kićenje nisu zaduženi voditelji", stoji u jednom od komentara.

Drugi gledatelji pisali su kako im se ne sviđa što u emisiji nema okićenog bora. 

"Kada ćete okititi svoj prostor jer ovo tužno, sivo i pusto, treba nam svjetlosti, blještavila i za oko ugodan prostor, a za uho dragi voditelji kao dragi Fodor koji bi svojim osmijehom i štosovima probudio pozitivu", komentirao je jedan gledatelj. 

 

 

Komentara 8

TM
trade_mark
10:42 22.12.2020.

badava to što su je obukli i počešljali, ako su kraj nje posjeli ovog iritantnog fodora!

SO
sokol99
12:13 22.12.2020.

A kaj ste jadni kritičari ljuti na tu ženu? Haaaa neka ljubomora?

PR
pravednik2
16:56 22.12.2020.

Lijepa, sa još ljepšim osmjehom. Ona ne treba dodatke, koji druge koriste, da bi bile primijećene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije