Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNA MAMA

Nakon što se lani udala treći put, Marijana iz Big Brothera rodila je sina Aleksandra

marijana kovačević
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/5
14.02.2021.
u 17:13

Prošlog ljeta Marijana je u RTL Exkluzivu priznala da je trudna, ali o novoj ljubavi i ocu svog djeteta nije htjela govoriti. Lani se u potpunoj tajnosti udala za Karla Seiferta. Par se navodno upoznao u kafiću u kojem je Marijana radila i zajedno žive u Zagrebu

Marijana Kovačević (36), pobjednica šeste sezone Big Brothera ponovno je postala majka. Kako je kazala za RTL, krajem prošle godine rodila je sina kojem je dala ime Aleksandar. 

- Samo želim ići dalje, ništa sad ono, uopće nisam razmišljala, nisam ni svjesna, komentirala je za RTL-ov Exkluziv. 

Podjetimo, Marijanu gledatelji je pamte po preljubu 2011. u Big Brother kući. Nakon izlaska iz kuće rastala se od supruga Ivana Čvrljka s kojim je imala kći te je nastavila romansu iz BB-a s natjecateljem Nikolom Nemeševićem Nemešom. Njihova veza bila je turbulentna i puna uspona i padova i mnogi su se iznenadili kada se par 2016. godine vjenčao, ali brak nije dugo potrajao i svatko je krenuo svojim putem.

Prošlog ljeta Marijana je u RTL Exkluzivu priznala da je trudna, ali o novoj ljubavi i ocu svog djeteta nije htjela govoriti. Lani se u potpunoj tajnosti udala za Karla Seiferta. Par se navodno upoznao u kafiću u kojem je Marijana radila i zajedno žive u Zagrebu. O svom privatnom životu nakon razlaza od Nemeša nije htjela govoriti, ali poznato je da je bila u vezi s Tomislavom Grizeljem Grickom, s kojim se upoznala u call centru u Zagrebu, gdje su oboje radili. Objavljivali su zajedničke fotografije na društvenim mrežama i izgledalo je da su s vremenom postali nešto više od prijatelja, ali ni taj odnos nije uspio. 

Marijana je, čini se, ponovno u dobrim odnosima s bivšim suprugom Ivanom Čvrljkom, koji joj je izgleda oprostio prevaru s Nemešom. Jedno drugog prate na društvenim mrežama i često lajkaju objave. 

- Ja sam svjesna da sam ja, mislim mi, napravila veliku zbrku i povrijedila dosta ljudi, kazala je Marijana. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar patkovic
patkovic
17:44 14.02.2021.

biće na kraju dođi da ostarimo zajedno - kod čuljka

IP
info_punkt
18:01 14.02.2021.

lijepa žena i nekako privlačna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije