Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nedjeljom u 2'

Nakon što mu je gost otkazao, Stanković otkrio s kim će razgovarati u nedjelju: 'Ipak domoljubno'

Aleksandar Stanković
Foto: HRT
1/6
01.12.2022.
u 14:47

Urednik i voditelj ranije ovog tjedna objavio je da bi mu gost trebao biti Mario Radić, a potom i da je on otkazao svoj dolazak. Sada je, pak, objavio da će mu gošća biti Katarina Peović.

Novinar, voditelj i urednik Aleksandar Stanković ranije ovog tjedna otkrio je da bi mu gost u ovotjednoj emisiji 'Nedjeljom u 2' trebao biti zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić. Tada je napisao i da će ovotjedna emisija biti u domovinskom duhu. Potom je danas otkrio da je Radić otkazao svoje gostovanje u emisiji.

- Ništa od Domovinskog duha! Mario Radić otkazao gostovanje u Nu2. Shvatio je u kom to smjeru ide tj.da bi morao skidati deset penala i da bi bilo malo prilika za golove. Kaže, cijeni me kao novinara, nije nikakav desničar i ustaša i on i ja bismo se u nekim drugim prilikama dobro slagali. Ništa...idem tražiti novog gosta – napisao je Stanković na Facebooku jutros.

Samo sat vremena nakon s obožavateljima emisije podijelio je i tko je nova gošća.

- U nedjelju ipak domoljubno. Katarina Peović Radnička fronta – stoji pored fotografije nove gošće na službenom profilu emisije.

U komentarima su brojni gledatelji emisije otkrili svoje dojmove o izboru. Dok su jedni zadovoljni, ima i onih kojima se ne sviđa izbor. „Jedva čekam, bit će zanimljivo!“, „Gledat ćemo svakako“, „Nažalost u nedjelju nisam doma“, pisali su jedni. „E nju ne budem gledala, jer je za moj ukus negledljiva, a u izbor se ne bih miješala“, „Sva sreća pa ni ovo neću gledati kao ni sve ostale ovakvog tipa“, pisali su pak drugi.

VIDEO Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

 

Komentara 4

TR
Tridvajeda
15:05 01.12.2022.

Tom agitprop kroatofobu treba ukinuti emisiju i dati mu da uređuje šum poslije noćne himne. Čovjek je hodajuća sramota hrvatskog novinarstva.

KA
kažemja
15:42 04.12.2022.

Imaš Bljuvicu pa nju komentiraj ! Ups ,ne možeš komentirati jer je Velimir zabranio komentare.

KA
kažemja
15:31 04.12.2022.

Užitak je slušati mladu i pametnu Katarinu Peović.Radić se očito ukakio od sučeljavanja jedan na jedan.Nek ide kod Bujanca jer on zove goste koji mu idu niz dlaku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije