Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ganula mnoge

Anatacha rasplakala Martinu i podijelila gledatelje: 'Dobila je zlatni gumb zbog tužne životne priče. Nula bodova'

Foto: Nova TV
1/5
04.10.2021.
u 08:31

Nastupom je oduševila i po mnogima najstrožu članicu žirija Martinu Tomčić Moskaljov koja ju je nagradila 'zlatnim gumbom', a zbog njezine izvedbe nije mogla zadržati suze.

U sinoćnjoj emisiji Supertalenta žiri, ali i gledatelje svojim anđeoskim glasom osvojila je 18-godišnja Anatcha Filimone iz Drniša koja je izvela pjesmu I'll Never Love Again iz filma 'Zvijezda je rođena'. Nastupom je oduševila i po mnogima najstrožu članicu žirija Martinu Tomčić Moskaljov koja ju je nagradila 'zlatnim gumbom', a zbog njezine izvedbe nije mogla zadržati suze. 

„Ne znam što si mi napravila, ja se još uvijek ne mogu sabrati. Imaš nekakav talent koji nije nužno vezan uz pjevanje, a to je da svojim glasom prenosiš nekakvu vrstu boli do razine da se ne mogu sabrati da nešto suvislo kažem“, rekla je Martina.

Osim što je Anatacha izvela emotivan i dirljiv pjevački nastup koji je podigao žiri na noge i izazvao gromoglasan pljesak publike srca gledatelja osvojila je i svojom tužnom životnom pričom. Naime, 18-godišnjakinja je priznala da je tijekom školovanja bila meta vršnjačkog nasilja zbog boje kože. 

Foto: Nova TV
"Ja sam umorna što sve moram sama. Moj život u Drnišu nije bio dobar niti kroz djetinjstvo niti sada. Imala sam mnogo loših trenutaka, bila sam maltretirana u osnovnoj i srednjoj školi zato što sam druge boje kože i imam drugačiju kosu. Jedino smo moja sestra i ja mulatkinje u mom gradu i mislim da taj grad nije za mene", rekla je. Otkrila je i da nema dobar odnos s roditeljima. 

"Najteži period u mom životu je bio kad sam s 15 godina saznala da bih trebala ići u dom za nezbrinutu djecu sa svojom sestrom zato što nismo imali osnovne uvjete za život i moje financijsko stanje nije bilo dobro. Jako mi je žao što nemam dobar odnos s roditeljima, kad vidim drugu djecu kako se slažu sa svojima, bude mi žao, ne mislim da se naš odnos može popraviti, ne znam uopće kako bih na to odgovorila", otkrila je Anatacha koja trenutno pohađa srednju školu za prehrambenog tehničara i živi u učeničkom domu s tri godine mlađom sestrom.

"Moja poruka drugim roditeljima je - čuvajte svoju djecu, čuvajte ih, nemojte ih tući jer vam se dijete neće povjeriti u svakom trenutku", istaknula je na kraju svog emotivnog predstavljanja koje je gledatelje dirnulo baš kao i njezin nastup. "Zasluženi zlatni gumb", "Kako ta djevojka zrači 🥰..SVAKA TI ČAST,KAPA DO PODA..Želim ti veliki uspjeh i da dokažeš i majci i ocu da dijete vrijedi puno više..i svima drugima koji su te smatrali drugačijom..Ti nisi drugačija..samo si puuuuno bolja od svih njih", neki su od komentara na društvenim mrežama. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

 

Ipak, bilo je i onih koji smatraju da pjevačima nije mjesto u Supertalentu već u drugim pjevačkim showovima, a neki su pak istaknuli i kako je zlatni gumb dobila zbog svoje tužne životne priče. "Može to bolje", "Evo prije nego što je počela s pjevanjem rođak i ja kad smo čuli njezin intro odmah smo znali da će dobiti zlatni gumb. Američke fore. U djetinjstvu su me zlostavljali. Ne valja. 0 bodova!", komentirali su oni koji nisu bili oduševljeni Antanchinim nastupom. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Albinom Grčić

 

Komentara 1

MI
Milas
10:07 04.10.2021.

Ma, onaj Tatarynov je bio vrh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije