Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna pjevačica

Meri Cetinić prisjetila se preminule kćeri Ivane (45): 'Pamtim ono sretno jutro na današnji dan 1976. godine'

Meri Cetinić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/4
04.10.2021.
u 09:29

Meri je Ivanu odgojila kao samohrana majka i bila je sretna što je Ivana odabrala glazbu kao svoj poziv i što su imale priliku surađivati i često je isticala koliko su povezane i kako se dobro slažu. Zajedno su 2014. godine izdale i album "Dozvoli mi". Ivana je preminula u lipnju ove godine.

Pjevačica Meri Cetinić (68) početkom lipnja ostala je bez svoje kćeri Ivane Burić koja bi danas proslavila svoj 45. rođendan. Tim povodom Meri se na svom Facebooku prisjetila preminule kćeri koja joj neizmjerno nedostaje. 

"Cvijeće za tebe, jer ti si bila najljepši cvijet! ❤ Sretan Ti rođendan, ljubavi moja! Pamtim ono sretno jutro na današnji dan 1976. kad sam Te prvi put primila u naručje, onako malenu i rekla Ti: "Bože, kako si lijepa!"...utihnuli su klaviri i smijeh u našoj kući, ali Ti ga danas proslavi sa Anđelima... zasviraj im nekog Mozarta, Rahmanjinova, ispričaj im neku od onih tvojih neiscrpnih priča kakve si i meni pričala, nasmij ih onim svojim jedinstvenim humorom, kako si i mene znala samo Ti nasmijati... Ja ću ovdje misliti na Tebe svakog trena, u nadi da ću jednom tamo gore u Božjem prostranstvu opet ugledati Tvoje prekrasne, velike, djetinje oči! ❤ Ljubim Te, Ivi moj iznad svih svemira! ❤" poručila je emotivna pjevačica koja je 2. lipnja na društvenim mrežama objavila tužnu vijest o gubitku svoje voljene kćeri Ivane koja je  preminula u bolnici u Splitu.

 

"S neizmjernom boli javljam da je moja ljubljena kći Ivana Burić preminula jučer u KBC-u Split u 44. godini. Bila si moj dragulj, tvoja prekrasna poetska duša, puna ljubavi i nježnosti, veliki glazbeni talent, humor... činile su naš život sretnim, prepun ljubavi... Opaka bolest je prijetila, ali smo je savladavale zajedno... Ovaj put je bila jača, nismo uspjele, sunce moje i dragi Bog te je uzeo k sebi u svoj zagrljaj, prema nebeskim visinama, zvijezdama... a tvojoj neutješnoj majci ostavio najdublju tugu... Tvoje stotine puta ponavljano: 'Mami, I love you' odzvanjat će u mom srcu zauvijek! Počivaj u miru Božjem, najdraža moja Ivi...", napisala je naša glazbena diva tada  na Facebooku. 

Meri je Ivanu odgojila kao samohrana majka i bila je sretna što je Ivana odabrala glazbu kao svoj poziv i što su imale priliku surađivati i često je isticala koliko su povezane i kako se dobro slažu. Zajedno su 2014. godine izdale i album "Dozvoli mi"

– Nije bilo lako uskladiti pjevačku karijeru s majčinskom zato što sam oduvijek bila jako aktivna. Moj poziv traži bezbrojna putovanja, puno rada i vježbanja. No Ivana je rano prihvatila takav način života, na neki način je i ona sazrijevala i upijala tu umjetnost – ispričala je Meri u jednom intervjuu.

VIDEO Severina postaje TV voditeljica, radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

 

Komentara 1

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
22:23 04.10.2021.

Nisam znao. Moje najdublje saučešće našoj pjevačkoj divi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije