Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševljeni

Nakon što je pokazao mišiće ministar Marić postao je hit i u svijetu: Želimo i mi ovakvog ministra

08.01.2021.
u 17:45

Ministar Marić cijepio se u uskoj bijeloj majici ispod koje su se nazirali mišići, ali i definirane ruke koje su očigledno rezultat treninga i marljivog rada na sebi.

Deset ministara iz Vlade jučer je primilo cjepivo protiv koronavirusa i cijepili su se pred tv kamerama i fotoreporterima, a nakon što su snimke i fotografije objavljene svi su pričali o mišićima ministra Zdravka Marića.  Cijepio se u uskoj bijeloj majici ispod koje su se nazirali mišići, ali i definirane ruke koje su očigledno rezultat treninga i marljivog rada na sebi.

U slobodno vrijeme bavi se košarkom, tenisom, a relaksira ga i trčanje. Uskoro je naš ministar postao glavna tema i na stranici Reddit gdje su korisnici iz cijelog svijeta dijelili komplimente ministru Mariću, a neki su izrazili i želju da se presele u Hrvatsku nakon što su vidjeli ove fotografije.

28.07.2018., Zagreb - Ministar financija, Zdravko Maric igra kosarku na kvartovskom igralistu. Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL (ilustracija)

- Uz srpsku premijerku i ministra financija u Hrvatskoj, političari na Balkanu se čine zabavnima. Kapetan Hrvatska. - bio je dio komentara, a korisnica iz Grčke je napisala: Možemo li Hrvatskoj dati bilo koga našega i dobiti njega zauzvrat? 
Ministru je vježbanje važno, a pogotovo trčanje što nam je i otkrio u jednom razgovoru kada je rekao da se trudi otrčati 6-12 kilometara:

- Trčanje je redovna vježba jer je to aktivnost koja iziskuje najmanje vremena, a ima značajan učinak. U sat vremena stignem skinuti odijelo, otrčati krug oko Jaruna, otuširati se i nastaviti s redovnim bilo radnim bilo privatnim aktivnostima.

 

Ključne riječi

Komentara 19

DU
Deleted user
18:28 08.01.2021.

Lijepo je vidjeti da čovjek drži do sebe.

MA
Maiden
19:08 08.01.2021.

Šta se sad smije komentirati tijelo muškarca a žensku osobu ne smiješ ni pogledati a gdje komentirat?i

PA
Pax
18:26 08.01.2021.

"Oduševljeni"?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije