Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentirao video

Žanamari pozirala u sado-mazo izadnju s bičem, odmah se javio i suprug Mario

Foto: Instagram
1/4
08.01.2021.
u 15:10

"Vatrooooo", "Ovo je tako seksi", "Da, TikTok će gorjeti", "OnlyFans, stvorena", "Lijepa si, ljepša od svih drugih", "Baš si slatka", samo su neki od komentara ispod videa koji je zapeo za oko i njezinom suprugu Mariju.

Pjevačica Žanamari Perčić svoje pratitelje na društvenim mrežama vrlo često časti zanimljivim izdanjima. Ovog puta Žanamari je na svom Instagramu podijelila video koji je objavila i na Tik Toku, a na njemu se prvo pojavljuje u sportskom, ali vrućem izdanju jer pozira u grudnjaku, a već u idućem kadru zavodljivo pozira u sado-mazo dok u ruci drži bič.

Foto: Instagram screenshot

Njezino izdanje oduševilo je pratitelje na Instagramu koji su je obasipali komplimentima.

"Vatrooooo", "Ovo je tako seksi", "Da, TikTok će gorjeti", "OnlyFans, stvorena", "Lijepa si, ljepša od svih drugih", "Baš si slatka", samo su neki od komentara ispod videa koji je zapeo za oko i njezinom suprugu Mariju.

"Loša djevojka, Žiry", komentirao je Mario Perčić koji s pjevačicom ima kćer Gabrijelu, a Žanamari mu je na to uzvratila emotikonima koji plaču od smijeha.

Foto: Instagram screenshot

Komentara 9

Avatar neomarxisticka extr. ljeviciva
neomarxisticka extr. ljeviciva
15:59 08.01.2021.

to neka porno zvijezda ili ???

DU
Deleted user
16:57 08.01.2021.

Nije mi jasno zašto sve pjevačice idu na kartu promocije zvane seks, a sve su ujedno i feministice koje kažu da žena nije seksualni objekt. Možda da neka žena ovdje pojasni je li žena seksualni objekt ili ne ?

IV
IvekSlavek
16:26 08.01.2021.

imas poporcije samo takve ali te muž prededstavlja kao jeftino dostupnu sta nije bila tvoja namjera, bar se nadam, jer znam da si susta suprotnost od prikazanog. Nego se ti prihvati nešto konkretnog a ne da zarađujes novac na osnovuu ljepote jer ona je prolazna. Reci svome mužu da se on reklamira gol možda zaradi više od tebe za održavanje svoje jahte. ovo je samo u dobroj namjeri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije