Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SKANDALA

Karleuši pornić dignuo cijenu: traže je po cijeloj Europi

Jelena Karleuša
Foto: Instagram
1/5
02.02.2019.
u 12:29

Karleuša je sinoć nastupala u Amsterdamu, a večeras pjeva u Beču. Za oba nastupa dobit će po 20 tisuća eura. Prije skandala uzimala je 12 tisuća eura po nastupu, no sada je žele vidjeti širom Europe, pa su njeni menadžeri povećali cijenu.

Premda će je seks skandal s Ognjenom Vranješom vjerojatno koštati braka, srpskoj pop zvijezdi Jeleni Karleuši narasla je cijena nastupa, i to za čak 8000 eura. Pjevačica će tako ovog vikenda za dva nastupa dobiti čak 40 tisuća eura, piše Informer. 


Karleuša je tako sinoć nastupala u Amsterdamu, a večeras pjeva u Beču. Za oba nastupa dobit će po 20 tisuća eura. Prije skandala uzimala je 12 tisuća eura po nastupu, no sada je žele vidjeti širom Europe, pa su njeni menadžeri povećali cijenu. 

- Nakon njenih golih fotografija i vrelih prepiski s Vranješom koje su objavljene u medijima, Jelena je zvijezda broj jedan na estradi. Porno-afera joj je baš digla cijenu. Menadžeri svih većih klubova u Europi žele je angažirati. Ona je dodatno zapalila masu jer je odmah otišla u Kinu i gotovo dva tjedna nije nigdje nastupala. Sada može tražiti koliko god želi novca jer će je svi doći vidjeti, bez obzira na to koliko će koštati cijena ulaznice u klub - kazao je za Informer poznati estradni menadžer. 

Karleuša je prije nekoliko dana nastupil na dodjeli nagrada MAC, što joj je bio prvi nastup nakon izbijanja afere. Ako nastavi s brojnim nastupima, ove godine bi mogla zaraditi čak milijun i pol eura. 

Željko Joksimović: Nikad se nisam doživljavao romantičnim, to me je malo sramota

Ključne riječi

Komentara 26

Avatar YUKA1962
YUKA1962
13:32 02.02.2019.

....blago onome tko je zaobiđe!!!!!

BA
batva
15:01 02.02.2019.

Scenarij ala Severina.

PA
Parizer
14:18 02.02.2019.

Nema dana da nas ne izvjestite o ovoj "pop divi"..e moj Vecernji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije