Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Nakon razvoda roditelja živjela je s majkom, veze s muškarcima nisu je usrećile

Foto: PA/Pixsell
1/7
07.06.2020.
u 21:30

Ellen DeGeneres je dobitnica niza profesionalnih nagrada, ali najvrednija su joj priznanja publike koja je voli zbog njezine iskrenosti, humanosti, zbog toga što pruža i organizira konkretnu pomoć pojedincima i skupinama u teškim životnim situacijama.

Rođena u američkoj saveznoj državi Louisiani, Ellen je već u djetinjstvu osjetila što znači biti drukčiji i pripadnik manjine.

Plavooka djevojčica blijede puti odrastala je u okruženju tamnoputih Amerikanaca. Izvrsna komičarka, glumica, producentica, televizijska urednica i voditeljica, Ellen DeGeneres je dobitnica niza profesionalnih nagrada, ali najvrednija su joj priznanja publike koja je voli zbog njezine iskrenosti, humanosti, zbog toga što pruža i organizira konkretnu pomoć pojedincima i skupinama u teškim životnim situacijama. Svojeg oca doživjela je kao grubog muškarca, ali je svjesna da nosi njegove gene. Nakon razvoda roditelja živjela je s mamom. Nekoliko veza s muškarcima nije je usrećilo.

Kasnije je osvijestila svoju spolnu orijentaciju. Godine 1997. objavila je da je lezbijka što je završilo otkazom i onemogućavanjem da nastavi raditi svoj posao na televiziji. Borbenost i ustrajnost da ide svojim putem pokazala je u svojim komičarskim javnim nastupima u mnogobrojnim dvoranama Amerike, a to je rezultiralo velikim povratkom na televiziju - dobila je vlastiti TV show. Poznata je i kao aktivistica LGBT zajednice, a 2008. vjenčala se s australskom glumicom Portiom De Rossi, s kojom je još uvijek u braku. Ellen je čvrsta i vrlo osjećajna u isto vrijeme. Njezini usponi i padovi, ambicije i strahovi, njezin otpor prema grubom odnosu autoriteta, njezina vrlo velika profesionalna ambicija - stopili su se u jednu cjelinu njezine osobnosti.

Ona to otvoreno iznosi u javnost. Iz svake njezine komične primjedbe vidljiva je svijest o manjkavostima modernog američkog društva i potreba da učini nešto kako bi ga unaprijedila i poboljšala. Ellen se nalazi pred životnim razdobljem koje joj donosi nove krize i izazove u karijeri i društvenim odnosima, ali i zdravstvene tegobe koje se mogu manifestirati samo kao umor, iscrpljenost, ali i kao fizičke ozljede. Koliko god napredovao, svijet se ne mijenja u željenom pravcu. Njezini ideali preispituju se u srazu s drugima. Komičari često padnu u depresiju, jer iznimno je teško dugo održati nivo raspoloženja i optimizma koji se od njih očekuje. Ellen je mnogima pomogla, iscrpljujući se poslovnim idejama i tempom, pa treba godinu-dvije da obnovi svoju energiju. Ona to zaslužuje.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije