Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE SE NE SKRIVAJU

Nakon razvoda braka s kolegom slavna glumica prvi se put pojavila u javnosti s novim dečkom

Megan Fox
Foto: Profimedia
1/4
29.11.2020.
u 09:30

Par je pozirao na crvenom tepihu dodjele nagrada American Music te tako prestao skrivati njihovu vezu koja je počela u svibnju ove godine, kada su ih paparazzi prvi put snimili zajedno

Glumica Megan Fox (34) prvi se put u javnosti pojavila u društvu novog dečk, repera Colsona Bakera, poznatijeg pod umjetničkim imenom Machine Gun Kelly (30).

Par je pozirao na crvenom tepihu dodjele nagrada American Music te tako prestao skrivati njihovu vezu koja je počela u svibnju ove godine, kada su ih paparazzi prvi put snimili zajedno.

Nakon toga par je počeo objavljivati i zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Megan je devet godina bila u braku s Brianom Austinom Greenom (47), glumcem najpoznatijim po ulozi Davida u seriji "Beverly Hills".

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Iz braka s Greenom ima tri sina, 8-godišnjeg Noaha Shannona, 6-godišnjeg Bodhija Ransoma i 4-godišnjeg Journey Rivera, a i Kelly je otac 12-godišnje Casie.

 Prije no što je Meghan potvrdila da su ona i Colson u vezi, Brian je dokazao da ni on ne zaostaje za bivšom suprugom, pa je sa svojom novom odabranicom prošetao na ručak. Riječ je o Courtney Stodden, bivšoj supruzi glumca Douga Hutchinsona. Hutchinson, najpoznatiji po ulozi negativca u filmu 'Zelena milja' kazao je da mu je karijera propala nakon što je oženio 16-godišnjakinju, Courtney Stodden.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
10:14 29.11.2020.

a što je ovaj napaćeni narod briga s kim se ova fufa pojavila?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije