Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezda Supertalenta

Nakon prekida s Gibonnijevim sinom okrenula ploču: 'Neke stvari sada čuvam za sebe'

Foto: Instagram
1/5
23.06.2019.
u 14:33

Antonija Dora Pleško ovih se dana sprema za nastup na Splitskom festivalu. Nakon prekida ljubavne veze s Random Stipišićem u potpunosti se posvetila karijeri.

Mlada glazbenica Antonia Dora Pleško trenutno se priprema za nastup na Splitskom festivalu. I sama je Splićanka pa joj nastup na predstojećem festivalu predstavlja posebnu čast i odgovornost. Dva tjedna prije nastupa u Splitu Antonia Dora za RTL Exkluziv otkrila je kako se priprema za nastup, ali i progovorila o privatnom životu koji je u fokus javnosti dospio tijekom njezine veze s Random Stipišićem, inače sinom Zlatana Stipišića Gibonnija. 

- Već me hvata trema. Dat ću sve od sebe. Ne razmišljam o nagradama. Bitno mi je stati na pozornicu i uživati maksimalno - rekla je Antonia za RTL Exkluziv. Iako su mnogi bili uvjereni da će se na festivalu predstaviti pjesmom 'Na kraju' za koju se šuškalo da je posvetila upravo propaloj ljubavi s mlađim Stipišićem, izgleda da je od te pjesme ipak odustala. Tako će se publici predstaviti baladom Ante Pecotića 'Voli me kakvu znaš'. Kome je pjesmu posvetila mlada pjevačica nije htjela otkriti jer je nakon propale veze s Random, čini se, odlučila okrenuti ploču. 

Foto: Facebook/ Naš potok

- Ja sam trenutno u periodu života gdje sam jako sretna i zadovoljna. Neke privatne stvari želim zadržati za sebe, koliko je to moguće - rekla je glazbenica za RTL koja je s Random prekinula u svibnju prošle godine. 

U vezi su bili dvije godine, a skupa su planirali skupa otići u engleski Canterbury na studij izvedbenih umjetnosti. Unatoč prekidu pjevačica ne odbacuje tu ideju. 

- Smatram da iz svakog odnosa, ljubavnog ili prijateljskog, nešto učim i da će mi ta iskustva pomoći u nekim budućim situacijama koje će me sigurno odvesti do pravog puta namijenjenog samo meni - zaključila je Pleško. 

Pogledajte i koji su bili najkraći zvjezdani brakovi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije