Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
X Factor Adria

Antonija Dora Pleško 'otpuhala' žiri: Pjevaš fantastično!

Antonija Pleško
Foto: X Factor Adria
1/2
05.04.2015.
u 23:20

Željko Joksimović joj je rekao da "pjeva fantastično".

U trećoj emisiji "X Factor Adria" svojim vokalom žiri i publiku oduševila je 16-godišnja Splićanka Antonija Dora Pleško.

Mlada Antonija se uz pjevanje bavi i plesom i glumom, a hrvatska publika ju je upoznala još 2009. godine u prvoj sezoni talent showa Supertalent.

"Od prvog tona si uspjela zgrabiti moju pažnju"

Već je glumila i u nekim mjuziklima, putovala je u Hollywood te kaže da joj je scena dom. Večeras se predstavila pjesmom 'Natural Woman' Arethe Franklin.

- Od prvog tona si uspjela zgrabiti moju pažnju i držala ju do kraja pjesme. To je fenomenalno - kazala je članica žirija Aleksandra Kovač i dodala da ju je "otpuhala".  

Željko Joksimović joj je rekao da "pjeva fantastično", dok ju je Massimo upozorio da "malo pripazi na dinamiku". Cijeli žiri joj je na "tri, četiri" kazao "da" te će gledatelji i dalje moći uživati u njezinim izvedbama.

>>Aleksandra Kovač: Odsjekle bi mi se noge da moram pjevati pred Arethom Franklin

>>X Factor Adria – Leone iz Zagreba šokirao žiri osebujnom izvedbom!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije