Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentirala razvod

Nakon potvrde o razvodu javila nam se Severina. Doznajemo da će vratiti prezime na službenim dokumentima

Foto: instagram
1/9
20.08.2021.
u 15:47

Podsjetimo, par je u braku bio šest godina, a više od godinu dana govorilo se o tome kako u braku između Severine i Igora više ne cvjetaju ruže.

Nakon mjeseci nagađanja kako je njihovoj ljubavnoj priči došao kraj, jučer je i službeno došao kraj braku Severine i Igora Kojića. Kako doznajemo, sporazumni razvod braka potpisan je na zagrebačkom sudu samo pet dana nakon što su podnijeli zahtjev. 

Za komentar smo se obratili i samoj Severini.

- Naš je razvod sporazuman, kao što je bio i dogovor o životu na različitim adresama. Zajedno smo potpisali, zajednički odvjetnik predao je papire na sud i nemam što dodati. Osim da nisam ni slutila da sudovi mogu biti tako agilni. U slučaju mog djeteta nisu bili. I to, nećete vjerovati, ista sutkinja koja je vodila predmet skrbništva, Tea Golub. Nije joj trebalo niti sedam dana da potvrdi sporazumni razvod - kazala nam je Severina kratko.

A doznajemo i da će pjevačica vratiti prezime na svim službenim dokumentima.

Podsjetimo, par je u braku bio šest godina, a više od godinu dana govorilo se o tome kako u braku između Severine i Igora više ne cvjetaju ruže. Već neko vrijeme nagađalo se kako Severina nije u dobrim odnosima s obitelji Kojić, a prema pisanju nekoliko medija u Srbiji navodno se Severina posvađala sa svekrom i svekrvom dok je bila u karanteni u njihovu domu u Beogradu.

VIDEO Severina i Igor Kojić jučer su službeno okončali svoj brak

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije