Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozirala je u uskim trapericama

Tatjana Dragović istaknula bujnu stražnjicu: 'Jednostavno savršena'

Foto: Instagram
1/10
20.08.2021.
u 13:09

Njezina fotografija oduševila je i poznate Hrvate, primjerice pjevačicu Jelenu Rozgu koja joj je napisala da je jednostavno savršena.

Uvijek istančanog stila bivša manekenka Tatjana Dragović (43) i ovoga je puta uspjela plijeniti pažnju na društvenim mrežama. Pozirajući pokraj zida u dugim trapericama i u bijelom topu, raspametila je obožavatelje bujnom pozadinom koja je ostala u prvom planu.

Foto: Instagram

Njezina fotografija oduševila je i poznate Hrvate, primjerice pjevačicu Jelenu Rozgu koja joj je napisala da je jednostavno savršena. Osim nje, fotku joj je komentirao i PR-ovac Davor Grgin, glumica Bojana Gregorić Vejzović, novinarka Fani Stipković.. 

Svakom objavom na društvenim mrežama iznova potvrdi da je jedna od najljepših Hrvatica, a njezina linija ne odaje dojam da je majka čak troje djece; kćeri Amber Marije (17) i Luce (6) te sina Emanuela (12). 

Iz braka s Goranom Ivaniševićem dvoje je djece – 17 godišnja Amber Marija te 12-godišnji Emanuel.

VIDEO>>Vjenčanje Katarine Vuco

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Asterix
Asterix
13:57 20.08.2021.

Ako je ovo jedna od najljepših Hrvatica onda sam ja ćorav. Ali, ako je to stvarno tako, ženiti se neću.

Avatar BlackCalder
BlackCalder
13:30 20.08.2021.

Znači, ona reklamira Mugler rebe, a vi posredno isto tako. Jel prijavljeno poreznoj?

MA
MaksovMesar
07:44 21.08.2021.

U predgrađu Budimpešte uz cestu svaki dan stoje desetci ovakvih "talenata"... Cijena? Prava sitnica, 20-35 €....😁😁😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije