Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu ostavili izbora

Meghan i Harry kraljicu ponovno doveli u nezgodan položaj! Plan za kći Lilibet potpuno se izjalovio

Meghan Markle & Princ Harry
Foto: IPA/PIXSELL/CBS Screenshot
1/10
20.08.2021.
u 12:22

Meghan i Harry definitivno uživaju pozitivnu stranu slave u Americi gdje ih na rođendane i zabave pozivaju svi – od starleta do bivših predsjednika.

Čini se da vojvode od Sussexa neće krstiti malenu Lilibet Dianu u Velikoj Britaniji. Naime, kako tvrdi stručnjak za kraljevsku obitelj, Richard Fitzwilliams, krštenje će se najvjerojatnije dogoditi u Kaliforniji jer se par boji da bi se mogla ponoviti situacija s britanskim tabloidima koji su uporno željeli fotografiju krštenja malenog Archieja te su zbog toga ugrožavali sigurnost obitelji.

– Upravo u vrijeme kada se Archie trebao krstiti, odnos Harryja i Meghan i medija potpuno se promijenio. Tada nisu dopustili da ih se fotografira, a nisu ni otkrili tko su njegovi krsni kumovi – navodi Fitzwilliams razloge zbog kojih bi vojvode mogle malenu Lilibet krstiti u Kaliforniji. No, naravno, osim toga postoji i raskol u obitelji koji nikako ne pokušava riješiti ni jedna ni druga zavađena strana.
Baka, tata i brat nisu sretni zbog intervjua koji su Harry i Meghan dali Oprah, te rane koje su im zadali tim potezom još nisu zacijelile. Kraljica je nakon toga kazala kako sjećanja ne moraju biti jednaka, a njihovi poznanici potvrdili su da su vojvode od Sussexa pretpostavljale da će tako reagirati i da nitko neće preuzeti odgovornost, pogotovo za rasističke komentare i pitanje koliko će tamna biti koža malenog Archieja.

Meghan i Harry definitivno uživaju pozitivnu stranu slave u Americi gdje ih na rođendane i zabave pozivaju svi – od starleta do bivših predsjednika.

Velika je to razlika u odnosu na ono što je bilo u Velikoj Britaniji, a čini se da ih ni paparazzi ne prate jednakom žestinom, jer još uvijek ne postoji ni jedna fotografija njihova drugog djeteta. 

VIDEO>>Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Komentara 1

Avatar antoinette
antoinette
12:35 20.08.2021.

Imenica kći vam je ahilova peta. Odmah u naslovu pravopisna greška 👎

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije