Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teme više nisu sportske

Dvije godine nakon odlaska s javne televizije Lana Banely opet pred kamerama HRT-a

Foto: Instagram
1/6
10.09.2020.
u 09:53

Prije dvije godine Lana se oprostila od sportske redakcije HRT-a kako bi se posvetila novom izazovu - dizajnu interijera, a sada je bila gošća u HRT-ovim emisijama i pričala je na ovu temu.

Lana Banely prije dvije godine oprostila se od HRT-a i sportske redakcije u kojoj je provela najveći dio svog staža na HRT-u te se upustila u sasvim nove vode - dizajna interijera. Sada se opet našla pred kamerama HRT-a ali ovaj put u ulozi gošće u emisiji Klub 7 u kojoj je bila gošća bivšoj kolegici Jeleni Lešić i ugostila ju je u jednom od stanova koje je ona uredila.

- Divan dan u predivnom društvu i prelijepom interijeru s Jelenom Lešić, veselim se novoj sezoni - napisala je Lana uz fotografiju s Jelenom. Lana je na svom Instagramu podijelila i video sa snimanja za HRT-ovu emisiju "Dom na kvadrat" u kojem također pokazuje jedan od stanova koje je uredila i objašnjava kako je vlasnik stana svojoj supruzi prepustio odabir svega ali imao je samo jedan zahtjev da u stanu ne bude roze boje, a supruga ipak nije mogla odoljeti i odabrala je jedan stolac u toj boji.

Foto: Instagram screenshot
U listopadu 2018. godine Lana je otišla s HRT-a i tada je rekla: Istina je da s 1. listopadom odlazim s HRT-a. Nakon deset godina provedenih na Hrvatskoj radioteleviziji osjetila sam da je vrijeme za neke nove izazove u mom životu. Ovo je prekid radnoga odnosa, ali ne i prijateljstava stečenih svih ovih godina radeći u divnom sportskom kolektivu koji ću pamtiti samo po najboljem.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:31 10.09.2020.

Treba ju dati na pojačanu prehranu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije