Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugodan odmor

Otkriveni detalji boravka Beyonce na našoj obali, u jednoj crkvi je zapjevala i gospel

Foto: Instagram
1/7
10.09.2020.
u 08:55

Beyonce je s obitelji tjedan dana na jahti Lana plovila našom obalom, a ovdje je proslavila i svoj 39. rođendan.

U velikoj tajnosti 1. rujna u zračnu luku u Dubrovniku stigla je Beyonce s obitelji kako bi odmor provela u Hrvatskoj. Bio je ovo njezin treći boravak na našoj obali sa suprugom, ali prvi put da su s njima bila i njihova djeca, kći Blue Ivy i trogodišnji blizanci Rumi i Sir. U Dubrovniku je ovu slavnu obitelj čekala 107 metara duga jahta Lana, a sada su otkriveni i detalji gdje su sve Beyonce i njezina obitelj bili i što ih je posebno oduševilo u ovom posjetu našoj obali.

Kako piše Gloria, prvi dan su se usidrili u blizini otoka Tri sestrice i tamo su prenoćili, a ujutro su krenuli prema otočiću Vrniku gdje ih je čekao prijatelj iz New Yorka i planirali su cijeli dan provesti na otočiću. Za ručak su naručili riblju platu za predjelo te poslije toga i jastoga s domaćom tjesteninom. U samom selu na ovom otočiću koji je samo 100 metara udaljen od obale Korčule nalazi se i crkva iz 1856. godine koju je Beyonce posjetila i oduševljena njezinom unutrašnjosti zapjevala je i gospel. Beyonce i Jay Z ostali su do kasno navečer na otočiću i uživali u romantici.

EKSKLUZIVNO 08.09.2020., Srebreno, Zupa dubrovacka - Beyonce i Jay Z s djecom odlaze s luksuzne jahte Lana i napustaju Hrvatsku Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Pjevačica je 4. rujna proslavila svoj 39. rođendan i to na otočiću Galešnjaku koji je poznat po svom specifičnom obliku koji podsjeća na srce i zato ga zovu i otokom ljubavi. Beyonce i Jay Z snimljeni su kasnije i na otoku Žutu gdje su bili na ručku, a u njihovoj pratnji bilo je nekoliko tjelohranitelja koji su pazili da ih nitko ne ometa i ne prilazi im zbog fotkanja ili traženja autograma. Na odmoru u Hrvatskoj bili su tjedan dana, a na odlasku su snimljeni u Srebrenom dok su gliserom išli s jahte prema obali, a njihov tjelohranitelj nije bio oduševljen što ih je naš fotoreporter snimio. 

Ključne riječi

Komentara 2

JO
Jones124
16:19 10.09.2020.

Ja sam cuo da je i poznati reper i producent Jay Z isto u Dubrovniku.

BL
Blacknemesis8
09:16 10.09.2020.

Eto citam clanak i vidim,...0 komentara. Reko, ajde, da budem prvi. Mozda i jedini. Nije bas neka tema. Narod zanima druge stvari i siti su zvijezda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije