Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi angažman

Nakon odlaska s HRT-a! Branko Uvodić ima novi posao, a gledat ćemo ga i u novogodišnjem programu

Branko Uvodić, urednik i voditelj emisije Lijepom našom
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/4
18.12.2020.
u 15:17

Uvodić će voditi novogodišnji program, a dobio je i slobodu da svoje znanje i iskustvo iskoristi i pomogne i u osmišljavanju zabave za najluđu noć u godini koju će većina, kako se čini, provesti ipak ispred tv ekrana.

Voditelj Branko Uvodić ima novi televizijski angažman. Nakon što je završila njegova suradnja s HRT-om, a emisija „Lijepom našom“ se, zbog epidemioloških razloga, prestala snimati, uskoro ćemo ga gledati na Z1 televiziji.

Poznata zagrebačka televizija koja se gleda u cijeloj Hrvatskoj, Uvodić će voditi novogodišnji program, a dobio je i slobodu da svoje znanje i iskustvo iskoristi i pomogne i u osmišljavanju zabave za najluđu noć u godini koju će većina, kako se čini, provesti ipak ispred tv ekrana. Naravno, vrsta programa, broj gostiju i sama emisija ovisit će o epidemiološkim mjerama koje svi poštuju, no nadaju se kako će sve biti onakav kako je zamišljeno. Detalje, dakako, još nitko ne želi otkrivati.

No, to neće biti njegov jedini posao na Z1 televiziji jer bi trebao dobiti i emisiju koja će se emitirati nedjeljom popodne, a u kojoj će voditelj dovoditi brojne goste iz javnog života Hrvatske. Zasad doznajemo da bi se emisija trebala zvati „Nedjeljom popodne“.


 

Ključne riječi

Komentara 29

GA
GandalfovBrat
17:15 18.12.2020.

koliko god mi je antipatičan barem mu je nekako stalo do tih naših pjesama, plesova i nošnji i dobro ih je promovirao.

DU
Deleted user
15:30 18.12.2020.

Samo da se ne zaboravi, pa svake tri minute izbaci: "može jedan veeeeliki pljesak za..."

PR
prokurator
01:24 19.12.2020.

žasu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije