Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon ljubavnih neuspjeha

Rasplamsala se nova ljubav na Farmi: 'Rane su mi još otvorene, nedavno sam prekinula zaruke'

Foto: Nova TV
1/9
18.12.2020.
u 13:13

Kako Dora kaže, u njezinu srcu uvijek će biti mjesta za Josipa, no prvo se treba dovesti u red. ''Josip je super dečko, dao bi sve da udovolji ženi, ali on ima svojih trauma, svojih problema o kojima govori i ne taji ih',' kazala je, a Josip je otkrio kako je dva puta bio u braku s istom ženom.

Ponukan Silvijevom gestom pisanja ljubavnih pisama, Josip se isto tako odlučio na taj potez te otvorio dušu i priznao Dori svoje osjećaje. Dora je ostala zatečena, no kazala je, osjećala se lijepo dok je čitala pismo. ''Prvi put kad mi je zaiskrilo i kad sam ga pogledala na malo drukčiji način bili smo u timovima za branje grožđa. Kada se on tada postavio kao vođa tima, rekla sam si: 'Opa, vidi njega, vidi ga kako je zgodan''', priznala je Dora, ali i dodala kako je oprezna kod novih ljubavi.

Foto: Nova TV

''Moje rane još su uvijek otvorene jer sam prekinula zaruke prije šest mjeseci. To je bila ozbiljna veza'', otkrila je i dodala: ''Ja sam prošle godine u ovo vrijeme planirala da ću biti trudna ili raditi na tome s ljubavi mog života, ali eto, to nije slučaj, ja sam sada na Farmi. Farma mi je bila svojevrsni bijeg i rekla sam kako idem zbrisati tamo i to će mi biti mjesto gdje o ovim stvarima neću imati vremena razmišljati. I istina je, do sada nisam o tome ni pomislila. Prva tri tjedna bilo mi je grozno, patila sam, bila sam u emotivnom kršu.''

Foto: Nova TV

No, kako Dora kaže, u njezinu srcu uvijek će biti mjesta za Josipa, no prvo se treba dovesti u red. ''Josip je super dečko, dao bi sve da udovolji ženi, ali on ima svojih trauma, svojih problema, o kojima priča i ne taji ih',' kazala je, a Josip je otkrio kako je dva puta bio u braku s istom ženom. ''Prvi brak sam raskinuo zbog njezine nevjere, a drugi jer sam napravio DNK analizu za dijete i doznao da dijete nije moje. To je bio stvarno strašno, prvi unuk mojoj obitelji, prvo muško. Bio sam jako povrijeđen i izgubio sam vjeru u ljubav i tada mi se dogodila još jedna nesreća – eksplozija plina i izgubio sam samopouzdanje jer sam ružno izgledao, bio sam spaljen po glavi i ruci'', ispričao je.

Foto: Nova TV

Nakon ljubavnih brodoloma iz prijašnjih veza, čini se kako su farmeri novu ljubav pronašli upravo u showu. ''Ti se meni ful sviđaš i zapeo si mi za oko još onu prvu večer, ali mislim si, tu sam u igri, neću sad izigravati, to bi mi bila samo distrakcija'', kazala je Dora Josipu nakon njegova priznanja da je zaljubljen u nju te dodala: ''Super je što smo od početka iskreni i otvoreni i što nema srama. Meni je drago da smo tu gdje jesmo. Ako me ikada zezneš, ti si svjestan da ti ja mogu polomiti sve kosti i teža sam od tebe!''

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije