Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Nakon objave da se razvodi naša televizijska voditeljica vratila je djevojačko prezime

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/9
24.06.2021.
u 20:45

HRT-ova voditeljica Jelena Lešić na svojim je društveni mrežama vratila svoje djevojačko prezime, nakon što je prije mjesec dana najavila da se razvodi.

HRT-ova voditeljica Jelena Lešić na svojim je društvenim mrežama vratila svoje djevojačko prezime, Glišić. Voditeljica je pred mjesec dana izjavila da se razvodi od poduzetnika Krešimira Lešića te objasnila da se odluka o razvodu nije dogodila preko noći, nego su o njoj dugo i detaljno razgovarali. „Sve ono što nam se ovih sedam godina činilo kao prednost, sada se pokazalo kao prepreka“, pojasnila je tada te dodala da je krivac za njihov razvod život na dvije adrese.

Dodajmo da iako je promijenila prezime, sve zajedničke fotografije na svojem je Instagram profilu zadržala.

Inače, televizijska voditeljica i poduzetnik svoju su ljubavnu priču, koja je trajala sedam godina, započeli u rodnom Lošinju, a u braku su bili tri godine.

Podsjetimo, Glišić koja je 2005. godine odnijela laskavu titulu Miss Universe, radi na HRT-ovim emisijama 'Loto', 'Auto Market' i 'Klub 7'.

VIDEO Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu i depresivna sam

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar Bill Carson
Bill Carson
07:40 25.06.2021.

Jel mogu te naše sponze biti u braku dulje od 5 godina ? Čemu ulaziti u brak ako je veza na klimavim temeljima ?

ČS
Čuvaj se senjske ruke
21:26 24.06.2021.

Gdje ta vodi?

BR
BrigitaM
23:16 24.06.2021.

Lijepi su, mladi, nisu gladni, a opet nisu sretni. Što je to danas, toj našoj djeci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije