Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobrodošlica kolega

Nakon najtežeg životnog perioda Nives Ivanišević vratila se na posao

Foto: Instagram
1/9
19.10.2020.
u 17:25

Voditeljici je u srpnju preminula mama i prolazila je kroz težak period i sada se vratila na narodni radio.

Nives Ivanišević u srpnju se oprostila od mame Vesne i mjesec dana nakon njezine smrti njezin sin Oliver slavio je rođendan, a radijska voditeljica priznala je javno da je iza nje najteži period u životu. Povukla se i iz etera narodnog, a danas je objavila fotografiju sa svog radnog mjesta  i napisala: Pogodite tko se vratio? Zbog njenog povratka sretnu su i njezini kolege, a Tatjana Jurić snimila je i video u kojem predaje smjenu Nives i rekla je: Nikad draža predaja šihte. Go mama, slušamo te. 

Kada se opraštala od mame Vesne supruga našeg proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića napisala je ovu emotivnu objavu:

Ima jedna žena... Koja nikad nikom ništa loše nije napravila. Koja je uvijek sve stavljala ispred sebe. Koja je bila podrška u svim trenucima i  uvijek tražila ono dobro u ljudima, čak i kad nitko drugi to nije mogao vidjeti u njima. Borila se stalno za pravdu i za malog čovjeka, nije  mogla podnijeti tuđu patnju i bol, radije bi to preuzela na sebe. A kao mama... Puna kuća smijeha, puna kuća sreće, stalna pažnja usmjerena na  centar svijeta (mene i brata)", započela je Nives i nastavila:

"Ona mama za koju možeš reći: 'E da je barem to moja mama.' E, pa bila je moja (naša) i samo moja (naša) i ostavila mi je toliko lijepih uspomena, da živim tri života i dalje bih se mogla sjećati lijepih stvari. Zato glava gore, kao što bi ona to voljela i tražila od mene i ako me nešto naučila to je da budem jaka i kad se lomim. Sreću je uvijek tražila u malim stvarima i  veselila se iskreno kao dijete. Sreća drugih njoj je bila lajtmotiv života. Hvala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije