Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaintrigirala gledatelje

Mojmira Pastorčić posljednju emisiju RTL Direkta odjavila s iznenađenjem: 'Imamo veliku novost'

Foto: Screenshot RTL
1/6
01.10.2021.
u 09:30

Ne sumnjamo da su gledatelji ovu vijest dočekali s oduševljenjem budući da je RTL Direkt jedna od najgledanijih emisija u Hrvatskoj.

Urednica i voditeljica popularne emisije RTL Direkt Mojmira Pastorčić nerijetko, poput kolege Zorana Šprajca, u odjavi emisije "baci udicu" za iduću emisiju, a ovaj put je "udica" bila potpuno nova informacija o terminu RTL Direkta.

Naime, emisija od danas ide i petkom, umjesto dosadašnjeg termina od ponedjeljka do četvrtka. Odjavom je zaintrigirala gledatelje.

"Inače bih vam sada rekla: 'Hvala vam što nas pratite, vidimo se idući tjedan", ali ne. Ovaj tjedan imamo jednu veliku novost – Direkt od sada ide i petkom. Dakle, sutra vas čekaju zanimljivi gosti, možda i poneka svađa, pregled tjedna i, naravno, reportaže kakvih nema nigdje drugdje. Ne želim vam previše toga otkriti, vidimo se sutra u 22.15, nemojte zaboraviti, navijte alarm. Laku noć", kazala je Mojmira u odjavi sinoćnje emisije. 

Ne sumnjamo da su gledatelji ovu vijest dočekali s oduševljenjem budući da je RTL Direkt jedna od najgledanijih emisija u Hrvatskoj.

Inače, Mojmira je jučer komentirala i navode kako pregovara za prelazak na TV Una, no ona je to demantirala i najavila kako ostaje na RTL-u. 

– Da, zvali su me da budem voditeljica Dnevnika na TV Una, ali kolegama sam se zahvalila na komplimentu i odbila njihovu ponudu. Ne napuštam emisiju koju uređujem i vodim, i koju smo pretvorili u jednu od najgledanijih i najprepoznatljivijih emisija u Hrvatskoj, zbog čega ovog petka, 1. listopada, krećemo i s novim izdanjem. RTL Direkt petkom bit će malo drukčiji format, bliskiji late night showu. Sama ga uređujem i vodim, i osjećam dovoljan pritisak i nervozu i bez ovih naklapanja o mom tobožnjem transferu. Hvala na interesu – poručila je za RTL.hr.

Nova regionalna televizija Una TV s emitiranjem bi trebala početi do kraja ove godine, a i prije početka podigla je dosta prašine u medijskom svijetu zbog brojnih lica koja su najavila svoj prelazak na televiziju koja će svoje studije imati u tri države – Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji. Najavljeno je kako će pokrivati čak 20 milijuna ljudi, a program će se emitirati preko kabelskih operatera. Hrvatski studio već se užurbano gradi u Sky Officeu u zagrebačkom Rudešu.

VIDEO>> Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

Komentara 29

ZA
zagabria111
12:44 01.10.2021.

Srbi su nas prepmrežili svojim TV postajama a mi ništa. Nova TV, sadaDodikova Una TV, RTL strani, HRT neojugoslavenski. Mi nemamo nijednu domaću televiziju sa nacionalnom koncesijom, kako je uopće moguće premreženi smo stranim propagandnim medijima a mi ne radimo ništa da to promijenimo

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
16:19 01.10.2021.

Rtl je smeće od tv-a, a njegovi gledatelji su poznati kao gledatelji Žikine dinastije. Ovog Mojmira nitko osim Dodika i dodikovaca ni ne gleda

ČS
Čuvaj se senjske ruke
12:50 01.10.2021.

Trač tv, a ova je umišljena voditeljica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije