Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modni odabir

Nakon kritika gledatelja o kratkoj haljini Uršule Tolj, oglasila se i voditeljica

Uršula Tolj
Foto: HRT screenshot
1/9
05.12.2020.
u 13:00

U emisiji "Kod nas doma" voditeljica je ugostila glazbenika Andreja Bašu, a nakon emisije glavna tema na društvenim mrežama bila je njezina haljina.

U HRT-ovoj emisiji "Kod nas doma" voditeljica Uršula Tolj ugostila je glazbenika Andreja Bašu koji je proslavio 50 godina stvaralaštva. Nakon emisije na društvenim mrežama komentari su se uglavnom odnosili na modni odabir HRT-ove voditeljice i pitali su se je li haljina ovakve dužine primjerena za javnu televiziju.

Mnogi su napisali kako je haljina možda prekratka i savjetovali su voditeljici neki drugi odabir sljedeći put.  Nakon napisanih kritika oglasila se i Uršula Tolj i na Instagramu napisala: - Mala plava haljina izazvala je više pozornosti od male crne. #čudnavremena Hvala vam na svim porukama, osjećam se kao da sam osvojila neku medalju...a ono samo #minica #malaplavahaljina. 

Foto: HRT screenshot

Gledatelji u zadnje vrijeme imaju dosta modnih kritika na račun voditeljica, pa su tako kritizirali nedavno i Barbaru Kolar i dekoltiranu haljinu koju je nosila, a na meti kritike se našla i Tončica Čeljuska.

 

Ključne riječi

Komentara 80

LA
lamborgini
14:54 05.12.2020.

Samo ti nama dodji Ursula u jos kracoj necemo se buniti .To se bune oni kojima je milokliz ozkazao poslusnost.

ZG
zg1985
14:33 05.12.2020.

meni ne smeta

VE
večernjamaglica
14:36 05.12.2020.

Ajd malo pogledajte RAI,TF,nijemce,španjolce,pa onda komentirajte.Osobno ,imam sve kanale,i ovo je decentno sexi obzirom na neke državne gore spomenute tv kuće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije