Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvoreno progovorila

Voditeljica završila u bolnici na operaciji pa se javila pratiteljima: 'To nije sramota nego hrabrost milijuna žena'

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
05.12.2020.
u 10:44

Odlučila je o svemu otvoreno progovoriti jer želi da se žene više osvijeste po pitanju reproduktivnog zdravlja, a sada se i javila nakon zahvata.

Influencerica i TV voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković priznala je prije nekoliko dana da je završila na operaciji. Hana je za avaz. ba otkrila da je operirala cistu na jajniku i polipe na maternici. Točnije, morala je obaviti dva zahvata - jedan kroz trbuh, a drugi kroz maternicu. 
Odlučila je o svemu otvoreno progovoriti jer želi da se žene više osvijeste po pitanju reproduktivnog zdravlja, a sada se i javila nakon zahvata.

"Iskreno, nisam mogla niti zamisliti da će biti zaista ovako ugodno i lijepo iskustvo - operacija! Ali zaista je tako. Drago mi je što sam javno digla glas o ženskom reproduktivnom zdravlju, to nije tabu tema, to nije nikakva sramota nego hrabrost milijuna žena koje se bore sa samo jednim ciljem...istim ciljem Radujem se da u skorijoj budućnosti ispod krova ove bolnice začujem najdraži, dječji plač", napisala je Hana.

- Kod nas je sramota pričati o ženskom reproduktivnom zdravlju i sramota je pričati koliko se žena bori da dobije djecu, idu na umjetne oplodnje... Koliko zapravo muškaraca ne može imati djecu, pa je to još i veća tabu tema nego ženski problemi - kazala je Hana u intervjuu te naglasila da o tome svakako treba pričati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije