Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUTAK ZA KARDASHIANE

Nakon Kim i Kyle i Khloe očekuje dijete?

Khloe Kardashian
Foto: Instagram
1/8
06.10.2017.
u 10:20

Iako još uvijek nije potvrdila hoće li njen dečko Tristan Thompson i ona postati mama i tata, Khloe je fanovima postala sumnjiva nakon što su neki fanovi na posljednjim fotografijama na Instagramu primijetili trudnički trbuščić.

Sestre Kardashian/Jenner i dalje su jedna od top tema na društvenim mrežama, pogotovo nakon objave da  Kim i Kylie očekuju djecu. Sudeći po posljednjim fotografijama, svoje prvo dijete čeka i Khloe. Iako još uvijek nije potvrdila hoće li njen dečko Tristan Thompson i ona postati mama i tata, Khloe je fanovima postala sumnjiva nakon što su neki fanovi na posljednjim fotografijama na Instagramu primijetili trudnički trbuščić. Inače, Khloe na Instagramu prati nevjerojatnih 69,3 milijuna ljudi.

Već su se pojavile i informacije kako je Jhloe trudna četiri mejseca, no ona tu informaciju tek treba potvrditi. Zanimljivo je kako cijela obitelj Kardashian još uvijek ne daje izjave za javnost. Da će Kim i Kanye West po treći put postati roditelji zahvaljujući surogat majci saznalo se u najavi treće sezone serije "Kardashians". Očekuje se kako će uskoro sve tri sestre u zajedničkoj izjavi potvrditi sretne vijesti.

Komentara 3

Avatar kaznitelj
kaznitelj
12:29 06.10.2017.

A šta će drugo ..te neradnice se samo ševe i naslikavaju,jake li vijesti ..

Avatar strazar
strazar
11:30 06.10.2017.

jel to kao neka vijest?

DU
Deleted user
13:37 06.10.2017.

Ali najbolji su mi ovi koji dođu na rubriku Showbiz pa komentiraju "je li to neka vijest". Pa to je showbiz vijest, ljude koje to zanima će pročitati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije