Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drastična promjena

Kylie Jenner opet se udebljala ili je ovaj put zaista povećala grudi?

Kylie Jenner
Foto: Instagram
1/4
30.01.2017.
u 11:53

Reality zvijezda drastično se promijenila u zadnjih godinu dana i iako ona tvrdi da nije povećala stražnjicu i grudi nego se samo udebljala, teško joj je povjerovati

Fotografije koje Kylie Jenner objavljuje s Kostarike, gdje se trenutačno odmara, potakle su glasine kako je najmlađa članica klana Kardashian – Jenner povećala grudi.

Kylie je na Instagramu objavila nekoliko fotografija u minijaturnim kupaćim kostimima, a uspoređujući te fotografije s onima koje je objavljivala prije nekoliko tjedana vidljivo je da su joj grudi mnogo veće. Najbolje se to vidi na fotografiji od prije godinu dana kada se za maskenbal Kylie prerušila u Christinu Aguileru.

Reality zvijezda drastično je promijenila svoj izgled u zadnjih godinu dana i dok stručnjaci za estetsku kirurgiju tvrde da je operacijama povećala stražnjicu i grudi, Kylie to uporno demantira.

– Nisam stavila implantante u stražnjicu ni u grudi. Udebljala sam se osam kilograma i to je jedino objašnjenje – uvjerava Kylie. Kaže da su push-up grudnjaci zaslužni što joj grudi izgledaju tako veliko.

>>Ima vozačku tek 18 dana, a već slupala 125.000 $ vrijedan džip

Komentara 2

IP
ipacarek
23:32 30.01.2017.

Agramer77 , sve je to plastika . Ako imaš love , bit češ celebrity. E ne bi ovako izgledala bez plastičnih operacija . Vidi joj sliku od prije . I Kim , portugalac Ronaldo . Da ti ne nabrajam , znaš i sam.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:08 30.01.2017.

Možete vi pričat kaj hoćete,al žena je bomba!😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije