Naslovnica Showbiz TV

Nakon ispadanja iz Supertalenta, svira po zagrebačkim tramvajima

Fotografiju je snimio jedan korisnik Facebooka, koji je napisao kako je Juan kod Zagrepčana izazvao dvojake reakcije. Dok su neki polagano cupkali na njegove pjesme, bilo je i onih koji su komentirali: "E, samo si nam ti još falio u rano jutro".
29. studenoga 2017. u 10:56 3 komentara 1495 prikaza
Juan Agustin Lopez
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/4

Argentinac Juan Agustin Lopez ispao je u polufinalu Supertalenta, no nastavio je oduševljavati svojim pjevačkim umijećem. I prije nastupa na popularnom showu Nove TV, moglo ga se vidjeti po zagrebačkim tramvajima, gdje je gotovo svakog jutra imao prave male koncerte. Tako je bilo i jutros u tramvaju broj 2.

Supertalent SUPERTALENT Slijepi harmonikaš Pavao dirnuo sve i ušao u finale!

Fotografiju je snimio jedan korisnik Facebooka, koji je napisao kako je Juan kod Zagrepčana izazvao dvojake reakcije. Dok su neki polagano cupkali na njegove pjesme, bilo je i onih koji su komentirali: "E, samo si nam ti još falio u rano jutro."

Veseli Juan rekao je i kako će nastupiti na ovogodišnjem Adventu u Zagrebu, kao gost na koncertu Mije Dimšić.

Juan Agustin Lopez
1 / 10
Gledatelji Nove Tv uživaju u novoj sezoni Supertalenta, a mi smo se prisjetili onih koji su tu laskavu titulu odnijeli prethodnih sezona.
Supertalent Antonia Dora u finalu, gledatelji kažu: Ovo je namještaljka, nije to zaslužila Supertalent Step boys i Martin Kutnar prvi su finalisti, a Maja Šuput odlučila je pomoći Martinu Supertalent SUPERTALENT Mali Gabrijel i Scifidelity Orchestra novi finalisti, Tomčić ponovno napala twerkericu Sarah

 

  • Pajkoslava2:

    svako jutro na njega naletim i bas mi je super. lijep početak dana...

  • BP:

    Jutro traje.......u koje doba on svira??? Naučite se pisati članke!!!! Ako svira u 6,7,8 ili 9 ujutro -ne sluša mi se tada nikakva svirka, a sve iza 9 - poželjno!

  • josojole:

    Još nam triba on da nam tuli