Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Antonia Dora u finalu, gledatelji kažu: Ovo je namještaljka, nije to zaslužila

Foto: Nova TV
1/11
20.11.2017.
u 08:31

U finale odlazi Antonia Dora Pleško, a njoj se pridružio akrobatski duo Flipping art. Antonia je izvela pjesmu "Purple rain". Gledatelji su podijeljeni oko toga je li zaslužila odlazak u finale.

U sinoćnjoj emisiji "Supertalenta" nastupili su Antonia Dora Pleško, Timotej Nuč i Luka Avguštin, poznati kao Flipping art, Rita Sinanović, Deaf band Dlan, mađioničar Aleksander Štucl, Juan Augustin Lopez, Lana Maltar i Ana Topalović, Filip Vojković, cheerleading klub Široki i Milan Carević.

U finale odlazi Antonia Dora Pleško, a njoj se pridružio akrobatski duo Flipping art. Antonia je izvela pjesmu "Purple rain".

– Ti pjevaš svemirski, to nije normalno – poručila joj je članica žirija Maja Šuput. 

 

 

– Martina Tomčić joj je kazala: Tvoj vokal i tvoja osobnost sami su po sebi dovoljni. Graditi karijeru od osme godine života zapravo predodređuje cijelo djetinjstvo. Ja bih voljela da ovih 11 godina sama sa sobom proanaliziraš i da shvatiš pogreške u koracima i da pokušaš svoju karijeru od dana današnjeg voditi onako kako ti želiš i da ne podliježeš trendovima.

Dečki iz Slovenije, Timotej Nuč i Luka Avguštin, poznati kao Flipping art svojim akrobacijama još jedanput su ostavili žiri bez teksta, a najoduševljenija je bila Maja koju su potpuno ''izuli iz cipela''.

 

 

 „Vi ste potpuni luđaci, vi niste normalni“, u šoku je bila Maja, a Martina je dodala kako su otišli dalje s nastupom u polufinalu. „Ovo je bio pravi nastup, podignuli ste razinu kvalitete“, poručio im je Davor.

Publika je na Facebooku stranice "Supertalent" imala podijeljena mišljenja oko ulaska Antonije Dore Pleško u finale. Većina je uvjerena kako je sve namještaljka i tvrde da je Antonijin nastup neregularan jer nije bila prijavljena ni za audiciju.

 

 

– Al stvarno! Svi smo skužili! Svima nam je jasno! Namješteno i točka! Žao mi je ostalih kandidata koji se trude pokazati svoj talent, trud, i s manjim sredstvima pokazati što znaju i... onda od supertalenta do.... supernamještanja! Baš tužno!! – piše u jednom od komentara. Dok u drugom piše sljedeće: – Meni osobno super pjeva, ali način na koji je ušla pokvario mi je sve. Žao mi je, Antonia,ali nisi zaslužila finale! Talent si veliki, slušala bih te satima,ali... sorry.

Među komentatorima javili su se i oni koji misle da je Antonijin nastup regularan i da su svi koji to osporavaju zapravo samo pokazuju svoju ljubomoru u i zavist.

– Vidi se da ste svi ljubomorni i širite laži o njoj, a cura pjeva bolje od cijele estrade u Hrvatskoj i na Balkanu – napisao je jedan gledatelj, a drugi slično razmišlja: – Ma daj, ne pričajte gluposti! Predivno pjeva , a sve drugo me ne zanima!

1/10

Komentara 33

CR
CROLINDA
09:59 20.11.2017.

Martinina štićenica i Đibina nevista je prije rezultata glasovanja u emisiji doslovno rekla rečenicu :" Jedva čekam idući nastup" - dakle ni ne skriva nego provocira javnost time da je sve namješteno i šta mi morete i da je glasanjeanje je lažirano - a zašto ju uopće proturaju - ima glas i zna pivat što je dovoljno da je angažiraju i zbrinu mimo Supertalenta ali danas je očito najvažnija Tv-popularnost i novčana nagrada naravno - meni Matea Bošnjak daleko daleko bolje interpretira daleko bolje pjeva ali nije ničija štićenica ni nevista niti ima napumpani pomodni posvudanski izgled a k tome je još i skromna nije arogantna i uobražena pa ni nema šanse u ovom namještenom

TH
than
12:19 20.11.2017.

Pa dobro. Nikada tu nije pobjedio onaj koji je najbolji... Mozda ce se pronaci jedno zrno zita u ovom kukolju koje ce nesto napraviti. Sjetimo se samo Natali Dizdar u showu u kojem je pobjedio Rafo... Sto je bilo od Rafe osim sto je otisao na onu Farmu ? Pa i onaj Lozar je nastavio sa pjevanjem.

Avatar southman
southman
09:21 20.11.2017.

Šuputica je odlučivala tk oće u poufinale, sada je odlučila tko će u finale, a vjerojatno će odlučiti i tko će pobijediti ! Naravno sve će to biti " izbor naših dragih gledatelja pred malim ekranima " !? Pljuc !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije