Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika čast

Nakon Eltona Johna kraljici za 60. jubilej zasvirali Hauser i Šulić

kraljica (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
05.06.2012.
u 18:05

Pred 250.000 obožavatelja Elizabeta II. proslavila je 60. obljetnicu vladavine. Pjevali joj i Kylie Minogue, Grace Jones...

Kraljica Elizabeta II. jučer je proslavila 60. godina vladavine. Na veliki je koncert održan u njezinu čast 86-godišnjakinja ipak ponijela čepiće za uši. Odjenula je pozlaćenu haljinu prošivenu Swarovski kristalima.

Prije koncerta njezin je 90-godišnji suprug, princ Philip zbog infekcije mjehura završio u bolnici. No to joj nije pokvarilo raspoloženje. Među najvećim zvijezdama britanske i svjetske glazbe kraljici su svirali i violončelisti Stjepan Hauser i Luka Šulić.

– Golema je čast biti dio takvog spektakla. Neopisiv je užitak svirati s našim idolima – rekao nam je Stjepan. Dodao je kako mu je žao što nisu imali priliku upoznati kraljicu. Kako kaže, bila je strka jer su se izvođači morali držati protokola i izmjenjivati na pozornici, a odmah nakon nastupa morali su se vratiti u hotel.

– Nismo imali tremu, postalo nam je normalno svaki dan svirati za tisuće obožavatelja. Kada se dogodi da jedan dan nemamo svirku, nedostaje nam taj adrenalin. Nama je to poput ekstremnog sporta – otkrio je Stjepan. Dečki se sada pripremaju se za koncert u zagrebačkoj Areni 12. lipnja, a do Božića su na turneji sa Sir Eltonom Johnom.

Njihov mentor kraljici je otpjevao hitove “I’m Still Standing”, “Your Song” i “Crocodile Rock”. Kylie Minogue na pozornici se pojavila u policijskoj uniformi.

Publiku je najviše oduševila Grace Jones. Jamajčanka je odjenula kožnati kostim u kojem je izgledala poput akcijskog superjunaka. Dok je pjevala, bokovima je vrtjela hula-hup.

Ispred Buckinghamske palače okupilo se više od 250.000 obožavatelja.

Komentara 7

AR
ArsenT
19:29 05.06.2012.

Pune su slike važnih ljudi, ali naših momaka nigdje... zakaj nigdje nisu napisali kaj su dečki uopće svirali? Jesu oni uopće bili tamo?

KA
karambita
19:47 05.06.2012.

Fino, decki su zasvirali kraljici

DK
dr.Kanđia
18:40 05.06.2012.

Mene je najviše oduševio Eltonov suprug.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije