Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije potrajalo

Nakon dvije godine braka razvodi se kći Paula Walkera

Meadow Walker Out With Husband - NYC
Foto: Dylan Travis
1/8
16.02.2024.
u 22:30

Predala je službene papire za razvod još u siječnju. Tada je i na Instagramu rekla kako su se ona i suprug Louis odlučili razdvojiti, te da je odluka bila zajednička.

Kći glumca Paula Walkera, najpoznatijeg po ulozi u franšizi 'Brzi i žestoki' koji je izgubio život u prometnoj nesreći, Meadow Rain se razvodi nakon dvije godine braka. Predala je službene papire za razvod još u siječnju. Tada je i na Instagramu rekla kako su se ona i suprug Louis odlučili razdvojiti, te da je odluka bila zajednička.  

Meadow se 2021. udala za Louisa Thornton-Allana u Dominikanskoj Republici, a par je bio zaručen dva mjeseca. Do oltara ju je dopratio Vin Diesel, najbolji prijatelj njenog oca Paula. On je ostao uz njegovu obitelj i nakon strašne nesreće u kojoj je Walker poginuo.

Fotografije i video s vjenčanja kojima je otkrila i ovaj detalj otkrila je upravo Meadow na svojem Instagram profilu. Njima je raznježila mnogobrojne obožavatelje filmova 'Brzi i žestoki'.“Ovo je tako emotivno. Činjenica da te Vin otpratio do oltara me rasplakala“, jedan je od dojmova. Mnogi su joj i čestitali na novom životnom koraku, a mnoge je iznenadila činjenica da su oni poput obitelji bili i u stvarnom životu.

VEZANI ČLANCI:

Meadow je inače dobila  deset milijuna dolara odštete iz imovine čovjeka koji je vozio automobil u kojem je poginuo zajedno s poznatim američkim glumcem 2013. Walker je bio suvozač u Porscheu Carreri GT koji je u trenutku nesreće vozio Rodger Rodas. Zbog prevelike brzine sportski automobil udario je u stablo i stup rasvjete u Santa Clariti, sjeverno od Los Angelesa.

VIDEO Svi parovi u showu 'Brak na prvu' izrekli su sudbonosno 'da'. Koji vam je najdraži?

Meadow Walker Out With Husband - NYC
1/44

Novac od odštete bio je uplaćen u zakladu Walkerove kćerke. Walker je poginuo u vrijeme snimanja sedmog  nastavka uspješne akcijske franšize "Brzi i žestoki". Nakon što je prikazan 2015,, film je na kinoblagajnama diljem svijeta zaradio 1.5 milijardi dolara i postao jedan od najisplativijih filmova svih vremena.

VIDEO Đokovićeva majka promijenila je vjeru: Roditelji me nisu učili da vjerujem u Boga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije