Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povukao se

Nakon duže vremena Marko Perković Thompson pojavio se u javnosti

Milenijska fotografija Šime Strikomana povodom obljetnice prve objave pjesme bojna Čavoglave
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/8
02.05.2023.
u 09:07

Otkako je prošlo ljeto otkazao svoje nastupe zbog zdravstvene situacije svog sina Ante Mihaela, pjevač iz Čavoglava bio je uz sina i obitelj i nije se pojavljivao u javnosti

Otkako je u srpnju prošle godine sin Marka Perkovića Thompsona imao ozbiljnih zdravstvenih problema, pjevač se povukao iz javnosti i otkazao svoje nastupe kako bi bio uz sina Antu Mihaela te uz svoju obitelj u tim teškim momentima. Nakon duže vremena Thompson se pojavio u javnosti i to je zabilježio pjevač Boris Rogoznica koji je na svom Facebook profilu objavio fotografiju na kojoj je u društvu Thompsona.

- Velika mi je čast bila nastupati na privatnoj proslavi obitelji Perković -  objavio je Rogoznica. Na fotografiji koju je podijelio na društvenim mrežama je u društvu Thompsona i Mate Bulića. U srpnju prošle godine ovom je objavom Thompsonov tim otkazao njegov koncert:  Dragi prijatelji, zbog zdravstvene situacije u Markovoj obitelji moramo otkazati najavljeni koncert 8. srpnja u Donjim Andrijevcima. Ubrzo je javnost saznala da njegov sin Ante Mihael ima problema sa srcem, a na Facebook stranici poznatog glazbenika iz Čavoglava pojavio se i poziv na molitvu za Antino zdravlje.

-   Poziv na molitvu za Antu Mihaela Perković (17 god.), sina pjevača M.P. Thompsona. Pozivamo sve članove i prijatelje Zaklade biskupa Josipa Langa da se mole za ozdravljenje teško oboljelog Ante Mihaela Perković, sina Marka Perkovića Thompsona, dobročinitelja Zaklade biskup Josip Lang - pisalo je tada u objavi. 

 

 

U ovoj teškoj situaciji obitelj Perković našla se i na meti prevaranata koji su putem društvenih mreža pokrenuli akciju prikupljanja novaca za operaciju Thompsonovog sina. Na društvenoj mreži Facebook u veljači se pojavila grupa Donacija za operaciju srca u čijem opisu se pozivaju korisnici ove mreže da se pridruže grupi i doniraju novac za operaciju mladog Ante sina Marko Perković Thompson. Objavili su i broj računa na koji se mogu izvršiti uplate, a ubrzo se oglasio i tim pjevača Marka Perkovića Thompsona i upozorio sve kako je riječ o prevari.

- Dragi prijatelji, molimo vas da pročitate ovaj članak kako ne bi nasjeli na prevare. Molimo i ostale medije da upozore svoje čitatelje. Nažalost, moramo se baviti i ovakvim obavijestima. Ukoliko vidite takve ili slične stranice na društvenim mrežama, molimo vas da iste prijavite bez odgađanja - napisali su iz Thompsonovog tima na njegovom službenom profilu. 

VIDEO Boris Novković: 'Tamara je stvarna osoba, a tu pjesmu zamalo nisam snimio'

 

Komentara 12

DE
Demigodessnixie
10:35 02.05.2023.

Neka mu Bog da snage i zdravlja njegovom sinu

NE
Neo001
09:20 02.05.2023.

Marko je naš hrvatski heroj, simbol domoljublja i nacionalnog ponosa. Svaka čast !

PO
Poskok
11:12 02.05.2023.

Anti brzi oporavak a Marku snage da to izdrži.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije