Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznata spisateljica

Nakon borbe s rakom objavila da se udala, ali tužan događaj ju je pogodio samo dan kasnije

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/3
22.12.2019.
u 11:44

Martina Mlinarevć Sopta, spisateljica, novinarka i aktivistica objavila je da se udala, a s obožavateljima je podijelila i tužnu vijest da joj je preminula baka.

Bosanskohercegovačka spisateljica, Martina Mlinarević iznenadila je svoje obožavatelje vjenčanjem.

Sretnu vijest je objavila na društvenim mrežama. 

Foto: Facebook/RTL

"Nije bilo nasmijanijeg, luđeg i ljepšeg dana od jučerašnjeg. Minijaturna, čudesna, iznenadna ceremonija koja to nije, za priču koja potpuna ljubav jeste, par najbližih očiju od klikera i suza, ulice Alifakovca, vulkan najčišće emocije, ram za sve ono turobno i teško pod našim nogama svo proteklo vrijeme. Jučer je bilo ježenje i smijeh koji grca utrobu. Jučer je bila kava u podne na koju su mislili da dolaze par očiju najbližih, a došli su na vjenčanje. Jučer je dvoje dobilo obavijest da u podne budu na Viberu, jer u zemlji nisu bili, a bili su na vjenčanju", dio je objave koju je Martina podijelila s obožavateljima. No odmah dan nakon vjenčannja uslijedila je i tužna vijest. Naime, spisateljici je preminula baka. 

Foto: Facebook/RTL

"Jučer je nebo bilo škakljivi stiropor čija zrnca šampitaste radosti padaju po cijelom svijetu. Jutros je preminula baba Lekuša i život je upravo i jedino to. Tobogan grlenog smijeha i plača iz želuca. Pričekala me. Da budem najsretnija. Sjela je na ćošak kreveta i odjavila se zauvijek. Moj je život još jednom potvrdio da ga režiraju neki prokleto dobri režiseri. A život je upravo i jedino, samo to. Shvatiti prolaznost, disati smrtnost, biti zrnce prašine koje nije tu svojom voljom niti će istom prestati biti. Ali sve između je vrijeme koje čeka da se odživi", napisala je novinarka.

Podsjetimo, Martina je prošle godina operirala rak dojke.

‘Uz velike plućne komplikacije, obavještavam vas da sam dočekala jutro u svojih najtežih 24 sata u životu. Bez sise to izgleda upravo ovako, prsni koš je ravna šahovska tabla. Preživjet ćemo, kao i milijun puta dosad. Život je prodisati onda kad ti je plućna maramica strgana i uzdignut glavu kad kolabiraš nasred hodnika. I kažeš, e nećeš pi….timaterina! Ne može biti toliko loših okolnosti koliko živ čovjek može izgurati. Još ja moram. Biti i hodati. Hvala vam na svemu ovih dana, na svakoj poruci ljubavi, brige, na čitanju knjige, na kupovini knjige.

Ja kao veliki idiot i neprevaziđeni idealista nemam prijavu i osiguranje u RH, a uputnicu iz mostarske bolnice je dobiti kao bos da jurišate na Himalaju, pa sve tri svoje operacije plaćam sama. Niste ni svjesni koliko je velik vaš kamenčić u mozaiku moje borbe. Hvala što ste moj život ponijeli u svoje živote, i što svaki put kad me držite u koricama osjećam kao da me držite za ruku’, napisala je na društvenim mrežama nakon operacije.

Komentara 21

OL
Oluja
13:27 22.12.2019.

Ona je samo poznata po djelu da je produžena ruka Sejdi Komšiću takozvanim psojdom Hrvatom

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
14:12 22.12.2019.

Ona je prije svega komšićevo potrkalo, to što je spisateljica je potpuno sporedna stvar, još sporednija je što se udala.

AL
altruist
14:07 22.12.2019.

Umno bolesna žena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije