Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši partner

Milan Popović komentirao objavu novih fotografija Severine

Milan Popović
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/6
03.10.2018.
u 19:59

Kaže kako nije bio u šoku kad su u javnost procurile nove fotografije.

Milan Popović, bivši partner Severine Kojić za Blic je komentirao objavu novih golišavih fotografija na kojima je navodno Severina.

Na pitanje da li je iznenađen što su ovakve fotografije opet procurile u javnost i što kaže na sve ovo, Popović je rekao:

- Nisam bio u šoku. Zabrinjavajuće je kako netko tko je imao loše iskustvo s privatnim fotografijama koje su dospjele u javnost ponovno dozvoli sebi toliku neodgovornost da se isti scenarij ponovi. Prije svega kao roditelj djeteta koje je nedavno krenulo u školu. Ponovno pravi snimke za koje zna da mogu doći u javnost i da to može štetiti djetetu.

Dodao je kako se konzultirao s dječjim psihologom kako bi dobio informaciju kako reagirati i kako zaštititi njihovog sina ukoliko bude ugroženo.

Enio Dellavia i Ivan Buča o "slučaju Severina"

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
20:17 03.10.2018.

stoko..jos jedan od dokaza..zasto ovakvu hrvatsku treba rusiti i okrenuti na glavu..a ako necete ili neznate..nije vas za zalit..

AN
AnteKino
21:19 03.10.2018.

Kog briga za ovo dvoje lopova nadmudruju se zbog para ...

KU
kupatilo
23:48 04.10.2018.

A ku.... ostaje ku....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije