Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni neuspjeh

Prekid nakon 11 godina: Jedna od najljepših žena na svijetu sada je slobodna!

megan fox
Foto: Instagram
1/6
19.08.2015.
u 20:23

Iako razlozi prekida nisu potvrđeni, nagađa se da je do bračnog brodoloma došlo zbog karijere kojoj se Megan u posljednje vrijeme potpuno posvetila, a to se njezinu suprugu nije svidjelo.

Predivna glumica Megan Fox ponovo je ''na tržištu''. Naime, američki US Weekly javlja da su Megan i njezin suprug Brian Austin Green odlučili krenuti svatko svojim putem.

Vijest je šokirala Hollywood s obzirom da su, sada već bivši partneri, zajedno proveli 11 godina, od kojih pet u skladnom braku. Par je navodno svoju ljubav okončao još prije šest mjeseci, potvrdio je izvor za američki magazin.

Iako razlozi prekida nisu potvrđeni, nagađa se da je do bračnog brodoloma došlo zbog karijere kojoj se Megan u posljednje vrijeme potpuno posvetila, a to se njezinu suprugu nije svidjelo.

Dvadesetdevetogodišnja Megan i 13 godina stariji Brian upoznali su se 2004. Pet godina kasnije par je razvrgnuo trogodišnje zaruke, a samo godinu dana poslije vjenčali su se na Havajima. Zajedno imaju dva sina – dvogodišnjeg Nou i 18-mjesečnog Bodhija.

Glavni akteri i njihovi glasnogovornici nisu htjeli komentirati razvod.

>>Sinovi Megan Fox i Briana Austina Greena pravi su slatkiši

>>Megan Fox: Sve mi je lakše drugi put

Komentara 7

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:27 20.08.2015.

kakva predivna? Po kojem to kriteriju jedna od najljepsih na svijetu? Dajte vec jednom svoje frustracije i subjektivno misljenje zadrzite za sebe, i novinarski objektivno odradite posao.

CR
crohumans
07:08 20.08.2015.

Ima usta ko Elvis Presley. Ne sviđa mi se.

TH
than
22:33 19.08.2015.

Njene karijere. Meni ona totalno antipaticna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije