Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne gubi nadu

Najteži dani u životu člana grupe Magazin

Magazin
Foto: Duško Jaramaz/PIXSEL
01.01.2015.
u 16:00

Bubnjar grupe Magazin Ante Miletić uslijed moždanog udara izgubio je vid, no i dalje je optimističan te vjeruje u svoj potpuni oporavak

Ante Miletić, dugogodišnji bubnjar grupe Magazin, jučer je pušten iz bolnice nakon što je u njoj proveo 21 dan zbog moždanog udara, pišu 24 sata.

Miletić (na fotografiji drugi slijeva) od teškog moždanog udara vrlo brzo se oporavio, no još uvijek trpi posljedice udara s obzirom na to da mu se vid još nije vratio
– Slijep sam, ali ne brinem se jer su mi liječnici rekli da se vid najsporije vraća. Samo treba biti strpljiv – rekao je Miletić za 24 sata.

Bolničke dane pamti po veselju zbog prijatelja i kolega koji su mu svaki dan dolazili. Među prvima posjetili su ga Tonči Huljić i kolege iz grupe Magazin.

Unatoč ozbiljnim zdravstvenim problemima Miletić ne gubi nadu i vjeruje u svoj potpuni oporavak.  – Stara sam čvrga, ne predajem se lako. Veseljak sam i ne priznajem zapreke. Mislim da se ni u najtežim trenucima ne smije gubiti vedar duh – zaključio je bubnjar Magazina. 

>>Tradicionalna Božićna bajka uz grupu Magazin

>>Najbolji tulum u gradu uz koncert grupe Magazin!

Komentara 8

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:17 01.01.2015.

Ok, on je iz vremena Ljilje, dakle iz Magazina koji je zaista vrijedio. Zelim mu brz oporavak, I jos puno bubnjanja.

ST
stormrider
10:05 02.01.2015.

@mcmarko citanje je vrlina, pogotovo ako se ispravno cita, ne? ili si ti mozda malo pomjesao ruke ili strane?

PO
Pomeja
10:20 02.01.2015.

Sav je vrazji taj Hulic. Stalno nas ugodno iznenadi sa pjevacicama lijepog glasa i izgleda. Sada sa tom koja je na slici. ( Susnjara?)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije