Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAMIJENIO LEGENDA

Najseksi muškarac na svijetu nema djevojku, igra videoigre i tek se u 33. godini odselio od roditelja

Foto: profimedia
1/5
18.11.2020.
u 22:00

– Znate, svi su se uvijek šalili govoreći: ‘Mike, ovo je jedina stvar koju vjerojatno nećeš dobiti.’ Ali, zaista je dobar osjećaj pobijediti u tom izboru – kazao je Jordan za “People”

 Michael B. Jordan, 33-godišnji glumac najpoznatiji po ulogama u filmovima “Creed” i “Crna pantera”, ovogodišnji je najprivlačniji muškarac svijeta u tradicionalnom izboru magazina People. Jordan je tako naslijedio glazbenika Johna Legenda, a proglašenje je održano u showu Jimmyja Kimmela.

– Znate, svi su se uvijek šalili govoreći: ‘Mike, ovo je jedina stvar koju vjerojatno nećeš dobiti.’ Ali, zaista je dobar osjećaj pobijediti u tom izboru – kazao je Jordan za “People”.

Ono što će najviše zanimati nježniji spol je da Jordan nema djevojku. Kada ne radi, uživa u vožnji automobila, kuhanju i igranju videoigara. Do prije godinu dana živio je s roditeljima. Inzistira na tome da je tajna njegova samopouzdanja “potpuno shvaćanje da ne možete sve učiniti sretnima”.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

– Mogli biste imati sve dobre namjere na svijetu, a i dalje ćete dobiti kontroverzu ili neku vrstu negativnosti. Ponekad jednostavno morate vjerovati svemiru, znate. Morate samo vjerovati u sebe i raditi ono što smatrate da je u redu. Mislim da se to zbraja, kazao je Jordan. Glumac se za pravdu borio i izvan ekrana. Zalagao se i za registraciju birača prije američkih predsjedničkih izbora, a ranije ove godine, na vrhuncu prosvjeda Black Lives Matter zbog rasne nepravde, Jordan se udružio s neprofitnom organizacijom Color of Change i pokrenuo inicijativu u kojoj su navedeni konkretni načini na koje bi Hollywood mogao ulagati u crne priče i antirasistički sadržaj.

Jordan je i prije bio poznat po zalaganju za prihvaćanje različitosti. Prije dvije godine njegova je produkcijska kuća prva zaposlila osobe s invalidnošću kao vozače. Što se filmskih uloga tiče, uskoro ćemo ga gledati kao bivšeg mornaričkog specijalca koji postaje operativac CIA-e u filmu “Without Remorse”, još jednom djelu nastalom po knjizi Toma Clancyja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije