Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestala Bingbing

Najpoznatijoj i najbolje plaćenoj kineskoj glumici izgubio se svaki trag

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
18.09.2018.
u 12:05

Na popularnoj kineskoj društvenoj mreži Sina Weibo, na kojoj ima 63 milijuna pratitelja, zadnji post je Gan Bingbing objavila 23. srpnja.

Najpoznatija kineska glumica Fan Bingbing nestala je bez traga, pišu svjetski mediji.

Jedna od najbolje plaćenih kineskih glumica koju smo gledali u filmskim hitovima "X-Men" i "Iron Man" u javnosti se nije pojavila oko tri mjeseca i zadnji put kad je pozirala na crvenom tepihu bilo je to u svibnju u Cannesu, a na popularnoj kineskoj društvenoj mreži Sina Weibo, na kojoj ima 63 milijuna pratitelja, zadnji post objavila je 23. srpnja. 

Sumnja se kako je njezin nestanak iz javnosti povezan s istragom koju su pokrenule tamošnje vlasti jer žele stati na kraj svim djelatnicima filmske industrije koji nisu plaćali porez. Mediji u Americi pišu kako je Fan zapravo već u pritvoru zbog utaje poreza, a CNN pak tvrdi kako njen nestanak ima veze s filmskim ugovorom koji je procurio u javnost.

Naime, Fan je imala jedan službeni ugovor u kojem je pisalo da joj plaća iznosi 1,5 milijuna dolara te drugi ugovor koji je bio privatan i po kojem je dobivala 7,5 milijuna dolara za filmove. Navodno je taj ugovor bio okidač da vlasti pokrenu istragu.

Glumica je inače bila zaštitno lice brojnih reklamnih kampanja, a nakon što je objavljena informacija da je imala dva ugovora i nakon što je pokrenuta istraga, na televizijama su prestali prikazivati njene reklame. 

Pogledajte kako je botoks uništio lica slavnih glumica

 

Ključne riječi

Komentara 4

LI
liliZG
12:21 18.09.2018.

ko al capone , pao na porezu a ne kaj je dao ubiti stotine ljudi.

ZN
Znam
12:42 18.09.2018.

Nije ko al capone neg ko al cavuica

Avatar Ljubeć
Ljubeć
18:27 18.09.2018.

bas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije