Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voli ga

Najpoznatija reperica zaljubljena u hrvatskog dizajnera

Foto: PA/Pixsell
1/7
26.10.2018.
u 11:09

Iako Zigmanu ovo nije prva suradnja s nekom svjetskom zvijezdom, njegove kreacije nosile su već Fergie, Little Mix, Bebe Rexha, to je tek početak njegovog uspjeha u svijetu.

Nicki Minaj ove godine je za svoj nastup na MTV Video Music Awards odabrala kreaciju našeg dizajnera Juraja Zigmana, no ta ljubav nije tamo prestala.

Naime, ova poznata američka reperica je za novi spot "Woman Like Me" opet odlučila angažirati ovog genijalnog kreativca i time oduševila cijeli svijet.

 

Iako Zigmanu ovo nije prva suradnja s nekom svjetskom zvijezdom, njegove kreacije nosile su već Fergie, Little Mix, Bebe Rexha, to je tek početak njegovog uspjeha u svijetu.

Ovo je zasigurno bila posebna godina za Zigmana, a planira ju završiti na najbolji mogući naćin – samostalnom revijom koja će se održati 10. 12. 2018. u Guvernerovoj palači u Rijeci.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
11:18 26.10.2018.

Neki nemaju niš okusa i dostojnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije