Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na twitteru

Tuga u obitelji Cher: pjevačica se emotivnom objavom oprostila od voljene majke

Cher i Georgia Holt
Foto: Profimedia
1/7
11.12.2022.
u 10:44

"Mama je otišla”, kratko je napisala Cher uz emotikon koji ilustrira tugu, a u komentarima joj neprestano stižu poruke sućuti i utjehe. Njena majka Georgia Holt imala je 96 godina, a nedavno je preboljela upalu pluća

Slavna američka pjevačica Cher (76) objavila je danas na Twitteru kako je njena majka Georgia Holt preminula u 97. godini. 

“Mama je otišla”, kratko je napisala Cher uz emotikon koji ilustrira tugu, a u komentarima joj neprestano stižu poruke sućuti i utjehe. 

 

"Tako mi je žao. Nikada nismo spremni za gubitak majke, ma kako da dođe", "Cher, jako mi je žao zbog tvog gubitka", "Vrijeme ne liječi rane, samo nas uči živi s njima", samo su neki od komentara ispod tužne objave glazbene dive.

U rujnu je zvijezda otkrila da se Holt bori s brojnim zdravstvenim problemima. Rekla je obožavateljima u to vrijeme: "Žao mi je što sam bila odsutna. Mama je bila bolesna. Upravo je izašla iz bolnice. Imala je upalu pluća. Postaje joj bolje." Sljedeći dan, Cher je obavijestila svoje pratitelje da je njezina mama sada kod kuće: "Dom je najbolji lijek za nju... postaje joj bolje", napisala je.

Georgia je, baš poput svoje kćeri, također bila glazbenica. Rođena je 1926. godine, a radila je i kao model i glumica.

Cher i njezina majka imale su skladan odnos, a iako je imala više od 90 godina, Georgia je izgledala puno mlađe, te ne čudi što je pjevačica od nje naslijedila  mladoliki izgled. 

VIDEO Zvijezda serije 'Kafić Uzdravlje': Preminula je glumica Kirstie Alley

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kažemja
13:06 11.12.2022.

Koliko god majka ima godina uvijek je njen gubitak veliki šok.Zato ju poštujmo i volimo dok ih imamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije