Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legendarni koncert

Najnoviji magnet u seriji uspomena koje nas povezuju donosi naslovnicu s legendarnog koncerta Rolling Stonesa u Zagrebu

17.08.2018.
u 16:44

Na kioscima potražite uspomenu na jedan od najvećih rock koncerta koji se održao u Hrvatskoj

Ljeto 1998. godine je bilo ispunjeno euforijom. Tek što je Hrvatska vrhunskim rezultatom završila svjetsko nogometno prvenstvo u Francuskoj, najavljen je novi spektakl: Rolling Stones dolaze u Zagreb.

Dana 20. kolovoza čak 80.000 ljudi je napunilo zagrebački hipodrom i pjevalo neke od najvećih hitova svih vremena. Večernji list donosi odličan suvenir za uspomenu na provod kakav se pamti u obliku magneta, koji ćete moći pronaći na kioscima u nedjelju 19.8. uz Večernji list za samo 12 kuna. 

Rolling Stones su u Zagreb došli tijekom svoje Bridges to Babylon turneje. Međutim, ovo nije prvi put da su nastupili u Zagrebu, ali je prvi put da su nastupili u hrvatskoj. Prvi nastup Rolling Stonesa u Zagrebu bio je 1976. kada su dva dana za redom napunili veliku dvoranu Doma sportova. Prvi su put Rolling Stonesi nastupili u mladoj Hrvatskoj upravo 1998. godine.

Večernji list donosi uspomenu na najveći rock koncert rock generacije. U nedjelju 19.8. potražite magnet s naslovnicom koncerta Rolling Stonesa iz 1998. za samo 12 kuna uz Večernji list.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije