Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi promjenu

Priča Sare iz 'Života na vagi' lomi i najhladnija srca: 'Kamenovali su me, pala sam u tešku depresiju'

Foto: RTL
1/2
06.10.2019.
u 12:46

Sarina želja da pomaže pretiloj djeci razlog je zašto je odlučila da je sada krajnje vrijeme da skine suvišne kilograme.

Najmlađa kandidatkinja 'Života na vagi', Sara iz Ladimirevca ima poseban razlog zašto se prijavila upravo na ovaj show, a njezina životna priča dirnuti će mnoge.

Po zanimanju je ekološki tehničar i već godinama volontira u Crvenom križu, a u slobodno vrijeme bavi se i glumom. Njezina želja da pomaže pretiloj djeci razlog je zašto je odlučila da je sada krajnje vrijeme da skine suvišne kilograme. U razgovoru za RTL otkrila je da joj je dosta živjeti u strahu.

Foto: RTL

''Ideš u kino – strah te hoćeš li stati u sjedalo, ideš na more – strah te što drugi misle dok te gledaju, ideš u izlazak – minimalno četiri osobe ti se rugaju i pogrdno te nazivaju'', ispričala je Sara koja je neugodne situacije počela proživljavati sa samo 15 godina.

''Vikali su, pa ti to ni ne osjetiš, salo te štiti'', prisjetila se Sara bolnog razdoblja kada su je u školi gađali kamenjem. Njezini srednjoškolski dani nisu bili nimalo laki.

''Bila sam pala u tešku depresiju i tri godine takva išla u školu slušajući izrugivanja…'', objasnila je Sara. Na sebe je često gledala kao na teret s kojim se drugi moraju nositi i još uvijek nije imala dečka. Pokušavala je promijeniti svoje životne navike, no do sada nije uspijevala sama te se upravo zato odlučila za prijavu na ovaj show.

Na natjecanjima za odrasle u sklopu Crvenog križa ne sudjeluje jer ne stane u uniformu.

''Debljina me sputala u druženjima, školi, psihičkom zdravlju, samopouzdanju. Želim sebi dati šansu i da znam da sam učinila najviše što sam mogla pa onda živjeti punim plućima i imati život'', želje su ove 18-godišnjakinje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije