Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobjegla u Beograd

Kristina Mandarina promijenila izgled i otkrila muškarca s kojim provodi vrijeme

Foto: Instagram
1/16
06.10.2019.
u 10:39

Kristina Penava, svima već znana kako Kristina Mandarina, drastično je promijenila imidž, a čini se da je i javnosti konačno pokazala i dečka.

Prodavačica mandarina Kristina Penava (20) nakon neviđene slave koja ju je zatekla odlučila je pobjeći u Beograd. Kristina Mandarina, kako ju mnogi nazivaju, u srpskoj prijestolnici odlučila se na promjenu imidža pa je svoju kosu isplela u duge pletenice.

Promjenom se pohvalila na svom Instagramu gdje je objavila nekoliko fotografija novog imidža, a njime se hvalila i kasnije u noćnom izlasku.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Kristina je uživala u jednom od najnovijih beogradskih noćnih klubova koji se nalaze u elitnom dijelu grada, a da se dobro zabavljala potvrđuju i snimke koje je sama objavljivala na svom Instagram storyjima.

Inače, Kristina u Beograd nije otišla sama. Društvo joj je pravio misteriozan muškarac kojeg je u jednom trenutku i pokazala svojim mnogobrojnim pratiteljima. S obzirom na to da je priznala da je zaljubljena mnogi su naslutili da je najpopularnija prodavačica u Hrvatskoj konačno pokazala dečka.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Kristina je nakon popularnosti koju je dobila preko noći dala otkaz na štandu na kojem je prodavala mandarine. Svoje pratitelje jučer je razveselila fotografijom na kojoj je napisala da idući vikend sprema iznenađenje. O čemu se točno radi još uvijek nije pojasnila.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 

 

Komentara 68

Avatar arba_arba
arba_arba
10:49 06.10.2019.

Odi bre sto pre,bravo, svima takvog izgleda, usana i intelekta je misto u Beogradu.

Avatar OathBringer
OathBringer
11:11 06.10.2019.

Prava osoba na pravom mjestu. Tamo će se dobro uklopiti u svu tu "plastiku".

Avatar antimaterija
antimaterija
11:44 06.10.2019.

Pa sad stvari postaju puno jasnije, konačno slika sjeda na svoje, izgled tipične cajke, intelekt zavidne "Instagram" razine, dubina lokve na balkanskom asfaltu, jeftini poster za pohotu u svakoj automehaničarskoj radionici koja drži do sebe, prijestolnica svega toga - Beograd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije