Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA ZVIJEZDA

Najmlađa članica klana Kardashian/Jenner rodila curicu!

kylie jenner
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
1/5
04.02.2018.
u 21:59

- Žao mi je što sam vas držala u mraku. Znam da ste navikli kako vam uvijek sve otkrivam. Moja trudnoća bila je nešto što nisam željela podijeliti sa svijetom. Željela sam se za najveću ulogu pripremiti na najpozitivniji način, bez stresa, i najzdravije što mogu - napisala je Kylie.

Kylie Jenner rodila je prije 3 dana! Premda su američki mediji još u rujnu pisali kako  20-godišnja manekenka i članica klana Kardashian/Jenner s dečkom Travisom Scottom očekuje dijete, ona to nije potvrdila do danas, kada se fanovima obratila na Instagramu.

- Žao mi je što sam vas držala u mraku. Znam da ste navikli kako vam uvijek sve otkrivam. Moja trudnoća bila je nešto što nisam željela podijeliti sa svijetom. Željela sam se za najveću ulogu pripremiti na najpozitivniji način, bez stresa, i najzdravije što mogu. Trudnoća je najljepše i najmoćnije iskustvo koje sam imala cijelog života, i nedostajat će mi. Zahvaljujem prijateljima i obitelji što su mi pomogli da ovaj posebni događaj zadržim u tajnosti.

 

♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Moja divna i zdrava djevojčica na svijet je došla 1. veljače, i ne mogu dočekati da je predstavim svima. Nisam mogla očekivati da ću doživjeti ovakvu ljubav i sreću. Hvala na razumijevanju - napisala je Kylie.

Kylie i Travis u vezi su od travnja 2017. Još uvijek se ne zna kako su dali ime svojoj djevojčici.

kylie jenner
1/7
Ključne riječi

Komentara 2

TR
trolokva
23:16 04.02.2018.

a udarne vijesti da se objesis,ljudi moji jel stvarno nekoga ovo zanima,od koje je vaznosti njen porod za naciju Hrvata pa i za svijet inace u globalu,pa ovo je da se upitas jesam li ja blesav ili su ovi mediji otosli u p.m.

MA
marsovac
22:53 04.02.2018.

ja mislio peglu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije