Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večera za pet

Na velike životne borce ostajem bez teksta!

najbolje godine večera
Luka Klun/Pixsell
23.12.2009.
u 15:01

Katarina Radivojević i Janko Popović Volarić iz serije "Najbolje godine" družili su se s obožavateljima 26-godišnjom Zoricom Gežić i 15-godišnjim Jurom Sićem

Donedavno su ih mogli vidjeti samo na malim ekranima, no prekjučer su za večerom dva vjerna gledatelja dramske obiteljske serije “Najbolje godine” i dobitnici nagradne igre Nove TV, 26-godišnja Karlovčanka Zorica Gežić i 15-godišnji Vinkovčanin Jure Sić, imali priliku upoznati svoje omiljene glumce Katarinu Radivojević i Janka Popovića Volarića.

– U “Najboljim godinama” glumiti želim, jer se druženju s vama jako veselim. Lorena i Ranko prekrasan su par, a uloga za Božić će biti pravi dar!  – glasila je originalna SMS poruka koju je poslao Jure i osigurao si nagradu.

Iznenađena Katarina

Dok je za Janka druženje s vjernim gledateljima bilo “baš fora”, beogradska glumica Katarina Radivojević detaljnije je opisala svoj doživljaj večeri.

– Najzanimljivija od svega bila mi je Zoričina životna priča. U životu je prošla jako težak put, pravi je borac, na takve ljude ne možeš ostati ravnodušan, ostaneš bez riječi – iskrena je bila Katarina koju je iznenadila znatiželja 15-godišnjeg srednjoškolca Jure iz Vinkovaca.

Glumački savjeti

– Jure ima tek 15 godina, ali obožava glumu, glumi u dramskoj skupini i jedva čeka da se pojavi na setu “Najboljih godina”. Zanimalo ga je baš sve vezano uz našu profesiju, pa smo mu Janko i ja dali nekoliko dobrih i loših savjeta – našalila se odrješita Beograđanka koja u “Najboljim godinama” glumi gradsku djevojku Lorenu koju obiteljske veze i kaotična ljubavna priča zadržavaju u malom, ne baš idiličnom slavonskom selu.

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:45 23.12.2009.

? tko su ti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije